2020-07-10 02:18

Sălile de sport din București au o problemă cât casa

 |  14:51
Sălile de sport din București au o problemă cât casa

O nouă bombă va expoloda sub scaunele administratorilor Bucureștiului. Directorii de școli și licee nu vor să primeasca cluburile sportive în sălile lor de sport. Preferă să le închirieze la privați, că au voie.

De ce? Vă spune Bursa Zvonurilor pentru că  în București nu s-a semnat recepția niciunei săli de sport, deci, oficial, ele aparțin primăriilor. De la directorii de cluburi sportive școlare până la inspectorii de educație fizica pe București și directorul de educație fizică din minister, toți știu cum stau lucrurile. Dar, au învățat că tăcerea e mai sănătoasă chiar și decât sportul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-20Parerea ta...

MOș HâRțOAGă FăRă NUMăR
18 Ian 2016

Dar ARACIP ce zice ?
PROFU
19 Ian 2016

Nici o sala nu corespunde Normelor Europene . Toate sint niste afaceri cu materiale false si fiare ordinare asamblate . Grinzi in interior , se pot face accidente , scaunele spectatorilor sint prea aproape de teren , fara autorizati respective . Le inchiriaza la directori din sistem , afaceristi , iar spectatori sint secretarele servite cu coniac . Nu mai vorbesc de balacea din vestiare sau dus , pe bune . O afacere a lui Nastase cu guzganul de Tiriac .
ȚIRIAC (ȘMEKER)
19 Ian 2016

SĂ-MI SUFLAȚI ÎN VUVUZELĂ ȘI SA MA ȚUCAȚI DIREPT LA GAHOZ, BĂI, AMEȚIȚILOR! ZÎT, HOMLEȘII DREACULU!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz