2019-08-19 15:15

Scandal de pomină între divele ministrului Radu Oprea

 |  11:55
Scandal de pomină între divele ministrului Radu Oprea

Imediat după ce a ajuns la șefia Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, senatorul PSD de Prahova Radu Ștefan Oprea a început să-și facă echipă.

Astfel, printre primele mutări ale lui Radu Oprea au fost teleportarea la minister a două consiliere- Izabella Moldovan și Aurelia Miulescu, cu care acesta a colaborat destul de bine la Comisia economică de la Senat. Imediat, Izabella Moldovan a devenit șefa de cabinet fără nicio atribuție și fără a fi angajată ministerului în cauză, recomandându-se "trimisa Senatului României la minister". În schimb, Aurelia Miulescu  se prezenta ca fiind mâna dreaptă a ministrului Radu Oprea și totodată  "trimisa Senatului României pe lângă ministru".

Astfel, ministrul Radu Oprea a fost prins la mijloc între orgoliile și ambițiile celor două dive - trimise ale Senatului -, și imediat au început scandalurile pentru supremație. Cum reușea Radu Oprea să o calmeze pe Izabella, tuna și fulgera Aurelia și invers. Ca atare, anticamera ministrului pentru Mediul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat devenise mai ceva decât balconul Julietei, iar angajații ministerului aveau zilnic parte de spectacole de comedie, dar și de scene tragicomice. De curând, Radu Oprea a închis stagiunea de spectacole din anticameră, decizând, cei drept cu inima îndoită, relocarea celor două dive la Senat. Deocamdată, doar Aurelia Miulescu a ajuns la Senat, spunându-le apropiaților că „după ce a pus la punct ministerul lui Răducu, am revenit în Senat ca să preiau postul de director administrativ ”, adică să ocupe fotoliul deținut acum de controversatul fost secretar general Ion Vărgău. Cealaltă divă a lui Oprea, Izabella Moldovan, încă n-a ajuns la Senat, pe motiv că „Răducu are mare încredere în mine și, ca atare, mai am câte ceva de pus la punct, acolo, la minister”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray