2019-07-19 02:39

Scandal de pomină la CSM București

 |  09:59
Scandal de pomină la CSM București

La mijlocul acestei săptămâni, un mare producător de automobile și-a continuat campania de promovare a imaginii prin intermediul personalităților din sport, televiziune și cultură. Astfel, echipa de handbal feminin CSM București a devenit „Ambasador BMW” și, potrivit informațiilor noastre, un număr de zece autoturisme au fost date unor jucătoare de la clubul finanțat de Primria Capitalei.

Practic, dealerul auto își promovează imaginea pe drumurile din România prin intermediul jucătoarelor de la CSM București. Numai că modul de atribuire a acestor autoturisme a generat un scandal de pomină care a aruncat în aer vestiarul clubului bucureștean din cauza modului cum au fost repartizate acestea de către managerul secției de handbal, Andrei Luca. Ca atare, opt jucătoare străine legitimate la CSM București, dintre care trei vor părăsi clubul peste două luni, plus Cristina Neagu, au primit cheile noilor limuzine. Suprinzator, au fost omise de împărțirea autoturismelor de către Andrei Luca, patru jucătoare românce de top; Oana Manea - căpitanul echipei, Paula Ungureanu, Iulia Curea și Aneta Udriştoiu. În schimb, după principiul cine împarte, parte-și face, Andrei Luca, fost plutonier de poliție la Rm. Vâlcea, și-a tras și el limuzină de la dealerul auto. Ca urmare a acestei împărțiri subiective, vestiarul echipei CSM București este la ora actuală un butoi de pulbere, mai ales că și până acum atmosfera a fost extrem de tensionată din cauza găştilor făcute de jucătoare, cu largul concurs al antrenorilor şi oficialilor bucureşteni. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

VFD
17 Iun 2018

si eu vreau sa fac sex cu ele!!si euu!!!!!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fraier de București Da, știu cum e cînd cumperi fel de fel de chestii pe care nu le vrei și de care nici nu ai nevoie, doar pentru că vînzătorul te-a citit dintr-o privire, ți-a simțit slăbiciunea ori a insistat, pentru că-n ziua aia nu a avut cine știe ce dever. Iar tu, ca un fraier, ai pus ochii în pămînt rușinat, ai îngăimat ceva, mai mult pe dinăuntru, și ai dus rapid mîna spre portofel, ca să plătești. Sau cînd, la aprozar, ceri niște roșii și, încă de cînd ți se umple pe jumate punga, vezi că-s borșite, iar unele necoapte, dar nu le dai înapoi, ți-e jenă de cel care le vinde
30 Iun 2016 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray