2019-12-14 15:16

Scandal monstru în ALDE

 |  12:26
Scandal monstru în ALDE

Faptul că ALDE nu a trecut pragul electoral de 5% a generat un scandal de pomină la nivelul conducerii centrale a partidului.

La ședința de miercuri a conducerii ALDE au fost discuții extrem de dure între liderii de organizații județene, candidații la europarlamentare, parlamentarii și cei patru miniștri ALDE din cabinetul Dăncilă. Cel mai criticat ministru a fost Teodor Meleșcanu, ca urmare a incidentelor din secțiile de votare din străinătate. Mai mult, fostul ministru al Energiei, deputatul ALDE de Giurgiu, Toma Petcu, i-a cerut lui Călin Popescu-Tăriceanu să-l demită imediat pe Teodor Meleșcanu. Un alt parlamentar din sudul țării a solicitat ca și ministrul Energiei, Anton Anton, să fie schimbat. Că să tempereze scandalul, Călin Popescu-Tăriceanu le-a transmis celor din conducerea ALDE că se va face o analiză serioasă a eșecului și că va lua în calcul să-i propună premierului Dăncilă să-i schimbe pe miniștrii de la  Externe - Teodor Meleșcanu, Energie - Anton Anton și Relația cu Parlamentul - Viorel Ilie, iar în locul acestora să fie numiți unii dintre candidații de la europarlamentare, adică dintre Norica Nicolai, Renate Weber, Daniel Barbu, Ovidiu Silaghi, Varujan Voosganian și Andrei Gerea. Potrivit informațiilor noastre, singurul ministru ALDE pe care Tăriceanu vrea să-l mențină în funcție este cel al Mediului, Grațiela Gavrilescu, asta și ca urmare a faptului că organizația sa de la Prahova a scos un scor de peste 5%.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-02Parerea ta...

NEGRO
01 Iun 2019

Cer cu umilinta modificarea titlului articolului. Nu se poate starni furtuna intr-un lighean cu apa! In oceanul de sperante al politichiei romanesti gasca lui Tariceanu este doar un fir de praf. Furtuna mentionata in titlu ne ingaduie sa-l parafrazam pe poetul-artist care a impodobit cu humor cimitirul vesel de la Sapanta. Aici zace si se face Popescu Tariceanu praf... Un salut tuturor si sa radem cu voiosie de furtuna din lighenusul de barbierit denumit cu emfaza popescu-tariceneasca ALDE... Ha, ha, ha, ha!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Iun 2019

vai de capul lui de partid.....s-a autodistrus pe mana lui Tariceanu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray