2019-12-11 22:18

Scandal uriaș la Ministerul Turismului, pe promovarea Centenarului

 |  11:24
Scandal uriaș la Ministerul Turismului, pe promovarea Centenarului

Ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif, a provocat recent un scandal de proporții în instituția pe care o păstorește.

Scânteia scandalului a fost aprinsă de ministrul Bogdan Trif prin faptul că a cerut imperios celor de la Direcția Generală Marketing și Dezvoltare și Direcția Economică, Achiziții Publice și Logistică să factureze sume mari de bani pentru acțiuni dedicate Centenarului, care însă nu au mai avut loc. Potrivit informațiilor noastre, mai mulți angajați ai celor două direcții au refuzat să semneze asemenea documente, pe motiv că este ilegal, fapt pentru care ministrul Trif a luat foc, amenințând că îi va da afară pe cei care n-au vrut să semneze. Rămâne de văzut cum se va face decontarea evenimentelor dedicate Centenarului, facturate dar nerealizate.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-27Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

TRIF-oiul turistic a lui Murphy Turismul a fost, după 1989, o Cenușăreasă a guverneleor care s-au succedat la Palatul Victoria, poate cu una sau două excepții, când chiar a contat în ecuația deciziilor celor aflați la putere.În primul rând, turismul înseamnă călătorie, iar călătorului îi șade bine cu drumul, fapt pentru care, la butoanele turismului românesc au fost mulți călători după 1990
22 Feb 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray