2019-10-18 21:52

Secretar de stat cu comportament birjăresc, la Ministerul Agriculturii

 |  14:25
Secretar de stat cu comportament birjăresc, la Ministerul Agriculturii

Ședința Colegiului director de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, de la sfârșitul săptămânii trecute, se anunța una liniștită și fără probleme.

Însă, în realitatea a fost una extrem de zgomotoasă și de prost gust din cauza secretarului de stat Daniel Botănoiu. Acesta, profitând că ministrul Petre Daea nu era la minister și l-a lăsat pe el la comandă, a început să urle și să țipe din senin la directorii care erau prezenți la ședință. Mai mult, Botănoiu a început să-i amenințe pe unii dintre cei prezenți folosind un limbaj greu de reprodus, ca “al unui birjar, sau ca al unui cioban de la o stână din creierul munților”, vorba unuia dintre cei prezenți. “Vorbea de parcă eram argații lui de la CAP sau de la saivan”, spune aceeași sursă. „Țipa și amenința pe toată lumea ca și cum ministerul era moșia lui, iar noi eram negri pe plantație. Nu a ținut cont că printre cei prezenți erau și mai multe femei. Parcă era posedat. A mai avut până acum câteva ieșiri necontrolate, dar niciuna nu a fost ca la ședința de vineri”, ne-a dezvăluit un alt participant indignat.

Trebuie precizat că Gabriel Botănoiu este omul promovat și susținut de Liviu Dragnea, fiind secretar de stat la Ministerul Agriculturii din mai 2012, cu o pauza scurtă, de doar trei luni, în 2016. Potrivit surselor noastre, ieșirea lui Botănoiu este pusă și pe faptul că omul se visează ministrul Agricutlturii, mai ales că de câteva luni, atunci când Dragnea are o problemă la acest minister nu-l mai consultă pe Daea, ci pe Botănoiu.   


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray