2019-10-23 15:56

Secretarele directorilor CFR Marfă, duse în fiecare zi la facultate cu mașina companiei

 |  13:08
Secretarele directorilor CFR Marfă, duse în fiecare zi la facultate cu mașina companiei

Sindicaliști de la CFR Marfă au protestat, vineri, în fața Ministerului Transporturilor și a Palatului Victoria, solicitând aprobarea Statutului personalului feroviar, investiții pentru reabilitarea infrastructuri feroviare și achiziția de material rulant nou, dar și adoptarea unor soluții pentru evitarea falimentului CFR Marfă.

În timp ce sindicaliștii își revendică drepturile în stradă, în companie se petrec evenimente ieșite din comun, care scot în evidență huzurul și risipa de bani. Începând din octombrie 2017, secretarele a trei directori de la CFR Marfă sunt duse cu mașina companiei la cursurile de master pe care acestea le urmează la Universitatea Politehnică București. Astfel, zi de zi, un autovehicul Toyota Yaris, cu șofer de la CFR Marfă, le preia de la Palatul CFR pe cele trei secretare și le duce la Politehnică, unde rămâne  până seara, atunci când acestea termină cursurile, pentru a le duce acasă. Cele trei angajate ale CFR Marfă care beneficiază de mașină cu șofer pentru cursuri sunt: Agripina Stanciu - secretara directorului general Marinică Voicu, Tudorița Cose - secretara directorului Departamentului Economic-Financiar, Aida Hanganu, și Gabriela Conanencu- secretara directorului Departamentului Vânzări-Trafic, Laurențiu Georgescu. Mai mult, în timpul zilei șoferul de pe Toyota Yaris mai are ca sarcină de serviciu să facă piața și să plătească facturile celor trei secretare. Trebuie precizat că auditorii Curții de Conturi a României au descoperit la CFR Marfă că s-au cheltuit ilegal foarte mulți bani pentru întreținerea mașinilor, inclusiv alimentarea cu carburanți.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-23Parerea ta...

CRISTIB
21 Apr 2018

Si ce vi se pare asa anormal? Doar femeile in auza au lins multi pantofi sa ramana in continuare secretare. Ele sunt duse la scoala din ordinul tovarasii Violeta din Galati. Ce nu o stiti pe fata lui Sandel ? Ha ha ha , este nemuritoare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray