2020-07-03 15:03

Şerban Nicolae, viitorul om de bază al lui Firea

 |  19:33
Şerban Nicolae, viitorul om de bază al lui Firea

Bursa Zvonurilor a aflat că primăriţa Capitalei pune la cale o altă ispravă. Ea este jenată că o are în coastă pe actualul secretar general al primăriei, care trebuie să semneze pentru legalitate toate hotărârile care ies din instituţie. În locul ei, spune lumea, ar urma să fie numit Şerban Nicolae, senator PSD.

Probabil, Şerban Nicolae speră să câştige mai mult la Primăria Capitalei decât din poziţia de senator, mai ales după ce RA-APPS se chinuie de doi ani să-l dea afară din casă pentru neplata chiriei. Muncitor într-o fabrică bucureşteană, Şerban Nicolae a urmat cursurile Facultăţii de Drept. În 2001, el a fost numit consilier de stat la Departamentul Juridic al Administraţiei Prezidenţiale, unde se ocupa de gestionarea decretelor semnate de Ion Iliescu. Problemele cu casa ale lui Şerban Nicolae au început în 2011, când Judecătoria Sectorului 2 a decis evacuarea din apartamentul de pe Strada Mihai Eminescu din Capitală a acestuia şi obligarea plăţii de 111.949 de euro. Hotărârea a fost atacată la tribunal. În 2013, judecătorii au decis să reducă pretenţiile RA-APPS, obligându-l pe senator să plătească 45.000 de lei, contravaloarea chiriei pentru aproape doi ani. Nemulţumit, politicianul a atacat decizia la Curtea de Apel, care a decis rejudecarea cauzei. După un an şi jumătate, s-a decis definitiv evacuarea şi obligarea acestuia la plata a 25.000 de euro. Nicolae a primit un apartament din partea RA-APPS pe când lucra pentru Administraţia Prezidenţială. După ce a pierdut postul şi nu a mai fost ales în Parlament, Nicolae nu a eliberat locuinţa, deşi nu mai avea dreptul legal să locuiască acolo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-06Parerea ta...

GOGU
03 Oct 2016

Daca nu exista o hotarare definitive si irevocabila NU A INCALCAT NICIO LEGE. Este dreptul lui sa uzeze de caile legale pentru un drept al sau. Apoi, ca va convine ca nu, senatorul este unul dintre putinii oameni cu coloana vertical din Parlamentul Romaniei.
ANONIM
04 Oct 2016

trebuie schimbate si inlaturate si doamnele Vladut Florica si Clarisa Viciu, alte hahalere precum Georgiana Zamfir, doar ca mai batrane. Georgiana traieste c-un consilier PNL, care avea trecere pe la Sava, fostul primar interimar. Treziti-va, oameni buni! Mafia din PMB e de pe vremea lui Basescu.
ANONIM
04 Noi 2016

serban. nicolae. este ucenic al. bolsevicului stalinist ion ilici iliescu.Este un aparator inversunat al hotilor si plagiatorilor din organizatia mafiota psd. Apropiat al. LATRINELOR TV HAZNAUA3 si rotv. Cuiburi de intoxicare pentru inculti analfabeti si agramati psd.
VOICULESCU ADINA
06 Noi 2016

Anonimul de mai sus sigur este drogat Ce prosti sunt si rai si psihotici dar macar sa nu se mai drogheze ca au destule si asa
UNTARU CEZAR
06 Noi 2016

Oameni buni nu votati PNL UL criminal condus de o fufa nebuna
IACOBAN VOICU
06 Noi 2016

Aceasta rrraraita fufa penala care a furat si s a inhaitat cu hotii va ajunge in final la puscarie acolo unde ii este locul FUFA CURVA
ALINA GHEORGHIU DEJ
06 Noi 2016

ALINUTA CEA CARE A AJUNS SUS TRECAND PRIN PATUL AMANTILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz