2019-12-09 20:19

Şi tu, Mirel Mircea Amariţei?

 |  16:38
Şi tu, Mirel Mircea Amariţei?

Bursa Zvonurilor, după ce a auzit că şi Monica Macovei are dosar la DNA, bazat pe o plângere a singurului parlamentar condamnat la închisoare cu suspendare, Tudor Chiuariu, intrase la griji că o să rămânem fără candidaţi la alegerile prezidenţiale. Iar când şi numele lui Victor Ponta a apărut în Dosarul Microsoft, Bursa a citit lista cu cei 14 candidaţi sperând să dea de vreunul curat. Numele Amariţei i-a sărit în ochi. Hai că mai e o speranţă, şi-a zis Bursa şi a dat o căutare pe internet. Vai, vai ce durere… Mirel Mircea Amariţei (foto), avocat cu sediul pe strada Aniversării, este, din octombrie 2013, urmărit penal de DNA, fiind acuzat că, în cadrul procedurii insolvenţei Realitatea Media, a antedatat contracte de cesiune, pentru a prejudicia societatea.

Preşedinte al Partidului PRODEMO, preşedinte al Asociaţiei PRODEMO şi al Institutului de Cercetare Studii Comportamentale şi Biometrie, Amariţei nu are terenuri, imobile, maşini, conturi sau depozite bancare. A încasat, potrivit declaraţiei de avere, venituri de la biroul de avocatură de 81.000 de lei, iar soţia, angajată pe postul de consilier principal ANSVSA, a declarat venituri din salarii în valoare de 32.400 lei.

"Sperăm să se ia în serios această competiţie electorală care de 25 de ani a fost doar un circ şi cred că ne-am săturat cu toţii să asistăm la tot felul de scenarii. Sperăm ca aceia care candidează să trateze cu responsabilitate acest demers", spunea Amariței, la depunerea candidaturii la președinția României. Hai, bă Mirele, ne laşi? Dezamăgitorule!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-05Parerea ta...

'INDRAZNESTE' SA CREZI...
01 Oct 2014

ca-s toti CURATI :)))) Or fi - pe la subsori, pe la calcaie, pe spinare, dar mai departea...cine stie?! Cine controleaza mapele, cine zgarmane prin surse (sau burse:) se loveste (invariabil) de tot felul de monezi care, nu toate stralucesc in soare! Unele stau in umbra sau penumbra...ascunzandu-si dosul - adica si cealalta FATA, a monedei! Unde mai pui ca unele sunt coclite (cu vadite tonuri de negru-verzui), altele sunt ruginite sau indoite! Altele par de aur curat, dar sunt de fapt, dintr-un material emailat! P.S. Mai cauta Burso! Poate gasesti si ceva de valoare:)
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Monica Macovei, mai „nemţoaică” decât neamţul Înghesuială mare, monşer! Pe sensul politic opus stângii, că parte dreaptă nu prea e decât în teorie, mulţi candidaţi, mai nici o opţiune. Lider de etapă este neamţul Klaus Iohannis. O avea şanse să ajungă la Cotroceni, cum arată sondajele, dar ce va face acolo e marea dilemă. După vorbă, după port, după antecedente, va sta la cutie, ca preşedinte-spectator, cum şi-l dorea USL pe Băsescu
21 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray