2020-07-10 10:28

Sindicalistul Dumitru Coarnă, pe lista PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților

 |  00:32
Sindicalistul Dumitru Coarnă, pe lista PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, le-a transmis apropiaților că el se retrage din viața sindicală și că dorește să intre în politică. Potrivit informațiilor noastre, Dumitru Coarnă va candida pentru un loc eligibil de deputat pe lista PSD Dâmbovița și deja ar fi primit acceptul noul președinte de organizație, deputatul Corneliu Ștefan, nimeni altul decât finul lui Miron Mitrea. Trebuie preizat că deputatul Corneliu Ștefan a debarcat-o de la șefia PSD Dâmbovița pe europarlamentarul Rovana Plumb.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-12Parerea ta...

CAPUSE
09 Iun 2020

Bolnav de sifilix pe fata
ALEXANDRA
09 Iun 2020

ASA DECI, DOMNU COARNA? IATA CA JOHANIS STIA EL CEVA CAND A ZIS LA TELEVIZOR DE TINE CA VREI SA FII PARLAMENTAR.. MA GANDEAM CA FOST POLITIST FIIND SA TE DUCI LA PENSIE, NU TU SPUNEAI CA POLITISTUL TREBUIE SA IASA LA PENSIE DEVREME PTR CA E OBOSIT? ORI SINDICALISTUL POLITIST E DOAR "FRECATOR " DE GLEZNE SI ABURITOR DE LEGE? HAI SA AVEM REZON, POLITISTI DRAGI AVETI CE ATI VOTAT. UN PARLAMENTAR ODIHNIT CARE SA VA REPREZINTE .....OBOSEALA.
ISTRATE DUMITRU
09 Iun 2020

Știre falsa .Pe de alta parte ar fi benefica pentru militari si politisti accederea lui acolo pentru ca e un om bine pregatit in domeniul juridic . Desigur dujmanii lui nu pot inghiți o eventuala ascensiune in politica ....stiți vulpea si strugurii....
ALEXANDRA RASPUNS ISTRATE
09 Iun 2020

STIMABILE, ESTI POLITIST? DUSMANI SE SCRIE CU" Ș " NU CU " J" VAI DE MATEMATICA TA IN LIMBA ROMANA. IATA DLE COARNA CINE TE VOTEAZA. SA FII IUBIT DE POLITISTI CUNOSCATORI DE LEGE SI LIMBA ROMANA.
PANU FLORIN
10 Iun 2020

D.l Coarnă a văzut că nu mai are priză la polițiști și schimbă "partidul". Pesemne că i se.au promis mai mulți bani la PSD decât lua la snppc (aproape 20000 lei) . Oricum nu a mai facu nimic pentru polițiști.
POLIțISTUL
10 Iun 2020

Acest element a tras în piept Poliția Română, prima dată în anul 2009 când s-a pensionat medical, după doar 20 de ani de muncă. După aceea l -a executat pe Marian Grupa (fostul președinte SNPPC) care si a facut mila de el si l a angajat jurist la sindicat, deși era bolnav grav, ca altfel nu se pensiona. După aceea "latraul sef" al poliției "a aparat interesele polițiștilor romani" urmărind un singur scop... se vrea parlamentar plutonierul milițian...
ION IONESCU
11 Iun 2020

Păi, coarna sa să rămână fără comedii! Umplem parlamentul cu neaveniți !
DIASPORA CăTRE POLITISTUL
11 Iun 2020

Păi de ce l-ați mai ales sa va reprezinte , daca știați că e un parșiv ? Si daca era bolnav , cum s-a angajat iar ? Hello statule , nu mai stati cu mâinile în sân, ca e suficient ... ne sufocant.
DIASPORA
11 Iun 2020

Un pupincurist ( securist ) și pe mâna cu maree partid PSD !!!! Jigodie cu chip uman
DIASPORA DE 30 ANI
12 Iun 2020

Ministu Velea avea dreptate cind a spus ca intra in politica cornea nu a recunoscut nu va este rusine mirositi a bolsevici.
COSTACHE
12 Iun 2020

Milițienii tăi ți-au cam dat voie să chițcui... La psd vei vorbi numai ce ți se dictează! Mă întreb ce cauze vei susține, probabil vre-o pensie specială, ceva acolo să fie...
NEA NELU
12 Iun 2020

Și mai are și cancer șmecherașu' ăsta. Vă dați seama cum a ieșit ăsta la pensie pe caz de boală? Un mare EXCROC!!!
IONEL
13 Iun 2020

Cand spuneam ca cetateanul isi face campanie politica primeam injuraturi. Joac'o p'asta acum
VALENTINA
13 Iun 2020

PSD ne demonstrează pe zi ce trece că se duce de râpă!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz