2020-02-28 20:22

Ştefan Bănică şi Lavinia, relaţie pe sfârşit

 |  19:54
Ştefan Bănică şi Lavinia, relaţie pe sfârşit

Nici prea mult n-a fost, dar prea puţin a mai rămas din relaţia misterioasă dintre Ştefan Banică şi Lavinia Pârva. S-ar părea că, în loc să bată clopotele de nuntă, pentru cei doi s-ar auzi gongul despărţirii. Motivul? Oficial - nepotrivire de caracter, neoficial – firea extrem de dificilă a lui Bănică pe care bruneta n-o mai poate tolera.

Despre trubadurul care adună juma’ de Românie la Sala Palatului, în preajma Crăciunului, se spune că are personalitatea unui ofiţer de armată, că este mult prea exigent, orgolios şi îi controlează pe cei din jur. Ba chiar s-au tot vehiculat zvonuri legate şi de agresivitatea sa, verbală şi fizică, unul dintre motivele care ar fi dus şi la despărţirea de Mihaela Rădulescu, Cristina Ţopescu, sau chiar Andreea Marin. Ultima acceptată în viaţa amoroasă a lui Bănică jr., Lavinia Pârva, se declara, în momentul devoalării relaţiei lor, fericită alături de artist, şi infirma, pe-atunci, zvonul că acesta n-ar da doar cu pumnul în masă. Între timp, bruneta căreia pe vremuri îi era frică să doarmă singurică s-a cam retras din viaţa publică, nu mai este văzută nici la evenimentele mondene, dar nici la tv, iar plecările în concerte nu mai sunt chiar atât de dese. Unii spun că relaţia lor ar atârna acum de-un fir de păr, iar posesivitatea şi geloziile repetate ale lui Bănică jr. l-ar putea rupe oricând. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-08Parerea ta...

DOI
09 Iul 2014

Afara de faptul ca are numele la fel cu al lui tac-su,individul asta e o nulitate, ma mir ca in preajma craciunului,reusesta sa stranga atat de multi gura casca !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine