2020-01-29 04:27

Supărat pe sportul cu pupatul ghiulului, Predoiu vrea să-i pupe de rămas bun pe liberali

 |  19:48
Supărat pe sportul cu pupatul ghiulului, Predoiu vrea să-i pupe de rămas bun pe liberali

Fostul „premier din umbră” al liberalilor, Cătălin Predoiu, e supărat nevoie mare și ar cam vrea ruptură în PNL. Dezminte „puciul” la care s-ar fi înhămat alde Anca Boagiu ș.a. pentru a-l trimite la pensie pe Vasile Blaga, dar nu îi place cum se fac nominalizările pentru primăriile din țară. Prosteala asta de „cursă internă” amuză și curcile din bătătură, dar liberalii bagă mare cu „resursă internă și externă umană pentru desemnarea celor mai buni candidați”. Sursele noastre divulgă faptul că desemnările nu se fac pe criterii serioase, așa cum nici curcile menționate mai sus nu cred. Criteriul de prevalență este... pupatul ghiulului. Nu e vorba de orice ghiul, firește.

Așadar, domnul Gabriel Comănescu, de la GSP -nu ziarul, ci Serviciile Petroliere-, semnatar de contracte cu alde Putin și niște maltezi, l-a luat de mânuță pe rectorul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, Vergil Chițac, și l-a dus direct în biroul lui Blaga!

Chițac a pupat ghiulul lui Comănescu, care îl vrea neapărat pe rector primar de Constanța. Chițac nu are nici o treabă cu sondajele comandate de PNL, în care a intrat „la recomandarea unui prieten”, ca să-l parafrazăm pe co-președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. Și nici în partid nu are cum să intre, dacă luăm în calcul criteriile de integritate, despre care liberalii ne-au mai spus că, la o adică, le pot ignora!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-26Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
25 Noi 2015

Si el este var cu madam Plescoi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine