2019-09-16 11:36

Suprefect al Capitalei, „garantat”și susținut de primarul Sectorului 4 și de Clanul Sportivilor

 |  22:18
Suprefect al Capitalei, „garantat”și susținut de primarul Sectorului 4 și de Clanul Sportivilor

În ultima ședința de Guvern din 2018, premierul Vasilica Viorica Dăncilă la demis pe prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, și, în același timp, a numit-o pe funcția de subprefect pe Nicoleta-Matilda Goleac.

Acesta este nimeni alta de cât soția controversatului șef al ADP Sector 4, Marian Goleac (FOTO), finul fostului primar Cristian Popescu Piedone, care la ora actuală este mâna dreaptă a primarului PSD de la Sectorul 4, Daniel Băluţă. Practic, potrivit informațiilor noastre, din postura de șef al ADP 4, Marian Goleac este cel care tăie și spânzură în sector, fiind un apropiat al Clanului Sportivilor. De fapt, secretara lui Marian Goleac, Luiza Maria Băluş, este sora șefului Clanului Sportivirlor, Mircea Băluş, cunoscut în lumea interlopă ca Mircea Nebunul. Conform ultimei declarații de avere, soțul noului subprefect al Capitalei, Marian Goleac,  încasează ca șef al ADP Sector 4, circa 53.000 de euro pe an, din ”salarii și venituri asociate salariilor”. Mai trebuie precizat că Marian Goleac controlează un restaurant cu terasă la intrarea în parcul Orășelul Copiilor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-09Parerea ta...

DACĂ ”SERVICIILE” ȘI PUL
08 Ian 2019

BELESC BELENGHERUL, IAR P(O)R(CUR)orii stau în stand-by, alături de judecători, ce mama dracului ne mai enervați cu toate loazele susținute de sistemul mafiot made of Ro.? Și noi ce să facem?
MIHAI CIOBANU
06 Feb 2019

Un cerc de mafioți culmea e că nu pățesc nimic ați mai uitat sa menționați că odrasla subprefectului capitalei e șef la poliția locală sector. 4 A avut tăticu grija
MAFIA PROCURORILOR OUT !
06 Feb 2019

Si vajnicii magistrati - procurori sau ce or mai fi, de ce nu se autosesizeaza? Nu au nici in interes probabil.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray