2020-02-29 03:24

Surprizele conducerii CN APDF SA Giurgiu pentru ministrul Lucian Şova

 |  13:59
Surprizele conducerii CN APDF SA Giurgiu pentru ministrul Lucian Şova

Ministrul Lucian Şova a convocat, joi, la sediul Ministerului Transportruilor, o nouă ședință a Colegiului Naval la care vor participa directorii companiilor navale de sub tutela ministerului și președinții consiliilor de administrație.

Practic, va fi o analiză amănunțită a proiectelor aflate în derulare, dar și o prezentare a celor care urmează să fie implementate. Această ședință a tulburat rău apele la Compania Natională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA (CN APDF SA) Giurgiu, fiindcă conducerea acesteia este cam în aer cu temele acestei ședințe. De fapt, conducerea acestei companii înseamnă directorul general Alin Guțu, mai cunoscut sub numele de „Parfum”, pentru că înainte de a ajunge pe acest post se ocupa cu vânzarea de cosmetice, și  președintele Consiliului de Administrație, Anișoara Cornilă, directorul juridic al Ministerului Transporturilor, fostă gestionară la un duty free din Vama Giurgiu.

Ca atare, tandemul “Parfum” Guțu și “mămițica” Cornilă sunt disperați ca, până la data ședinței Colegiului Naval, să depună la Ministerul Transporturilor măcar o cerere pentru elaborarea unor studii de fezabilitate pentru o serie de proiecte aflate prin sertarele CN APDF SA Giurgiu. Numai că proiectele respective sunt depășite din punct de vedere ethnic, fiind elaborate la cerințele de acum câțiva ani. În aceste condiții, proiectele în cauză trebuiesc reactualizate, ceea ce este imposibil până la ședința Colegiului Naval de joi. În schimb, conducerea APDF este preocupată foarte serios să monteze borduri în Portul Giurgiu, pe o distanță de vreo 3 km, în timp ce căile de acces sunt ca după război, iar dotările au rămas la nivelul secolului XIX.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine