2020-06-03 12:40

Susținători aduși de la Craiova, cu autocarul, la mitingul PSD de la Brașov

 |  13:18
Susținători aduși de la Craiova, cu autocarul, la mitingul PSD de la Brașov

Mai mulți lideri și miniștri ai PSD au luat parte, duminică, la o întâlnire în Piața Sfatului cu simpatizanții formațiunii din Brașov.

Numai că, potrivit informațiilor noastre, organizația PSD Brașov, condusă de către fostul ministru al Tineretului și Sportului, Marius Dunca, nu are prea mulți simpatizanți în zonă, motiv pentru care a primit o mână de ajutor din partea organizației PSD Dolj, condusă de Claudiu Manda. Mai exact, un autocar cu simpatizanți PSD, majoritatea angajați ai Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova, în frunte cu senatorul de Dolj Radu Cosmin Preda - finul Olguței Vasilescu, au fost prezenți la mitingul PSD din centrul Brașovului. În lipsa președintelui partidului, Liviu Dragnea, evenimentul a fost coordonat de secretarul executiv al PSD, Codrin Ștefănescu. Alături de acesta le-au vorbit oamenilor ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Valer Daniel Breaz, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ștefan Radu Oprea și ministrul Turismului, Bogdan Gheorghe Trif.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-27Parerea ta...

NEGRO
26 Mar 2019

Din pacate se confirma stirea. Au plecat de la Craiova sustinatori PSD pentru turneele electorale ale Partidului a carui credibilitate in Transilvania a ajuns catre zero. Intr-adervar, liderii PSD din Ardeal, alesi pe spranceana, dintre cei mai servili, cei mai josnici, mai lasi si mai oportunisti dintre catateni, aproape ca nu mai pot scoate capul in lume. Dupa sustinerea debandadei in justitie, subminarea economiei nationale si mai ales dupa cartelul cu UDMR bazat pe raspunsuri favorabile la santajul permanent din partea ungurilor pentru sustinerea ignonimiilor in Parlament, aceste loaze vor avea mereu sustinere turistica din sudul dar si estul vaduvite de personalitate civica. Oricum, masinatiunile politicianismului abject asumat cu nerusinare de liderii limitati intelectual: Dragnea, Tariceanu si K. Hunnor nu vor mai putea sustine aceste grupari infractionale organizate (PSD-ALDE-UDMR) de aceea se grabesc acum, pana la referendum sa arunce Tara in aer. Dupa dumnealor, pentru Romania va urma ... potopul. De aceea vor de pe acum sa se puna la adapost. Deocamdata bagand doar capul in nisip...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine