2019-11-15 08:11

Trei miniștri pe lista neagră a lui Dragnea

 |  11:49
Trei miniștri pe lista neagră a lui Dragnea

Nici nu s-au obișnuit bine membrii cabinetului Dăncilă cu Palatul Victoria, că deja liderul PSD Liviu Dragnea se gândește să schimbe vreo trei miniștri după Paște.

Potrivit informațiilor noastre, liderul PSD pregătește debarcarea vicepremierului Paul Stănescu și a miniștrilor Muncii și Apărării, Olguța Vasilescu și Mihai Fifor. Baronul de Teleorman este deranjat de faptul că Paul Stănescu a început să vorbească cam mult pe la posturile TV și nici nu prea mai împarte fondurile Ministerului Dezvoltării așa cum dorește liderul PSD. De asemenea, Dragnea este nemulțumit și de Olguța Vasilescu din cauza bulibășelii generale a salariilor și a pensiilor, iar Fifor a picat în dizgrație ca urmare a vizitei pe care a făcut în SUA, imediat după numirea sa ca ministru al Apărării. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Offsaid-ul mare de la Palatul Victoria George Bernard Shaw spunea că tăcerea este cea mai perfectă expresie a disprețului, fapt pentru care majoritatea miniștrilor impuși de Dragnea în cele trei cabinete Grindeanu, Tudose și Dăncilă, au ținut cont de această pildă și au încălcat cu nonșalanță legislația românească în vigoare privind comunicarea
12 Apr 2018
Speakerii-colibri ai cabinetului VVD “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ți spun cine ești”, cam așa sună un vechi proverb românesc. Pe acest principiu s-a adunat, la Palatul Victoria, cel de-al treilea cabinet Liviu Dragnea din ultimul an, condus de această data de Vasilica Viorica Dăncilă (VVD)
02 Apr 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray