2019-12-12 18:59

Trocul PSD-UDMR

 |  12:10
Trocul PSD-UDMR

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, ieri, că i-a plăcut la premierul desemnat, Viorica Dăncilă, faptul că aceasta a răspuns la toate întrebările fără să se uite la liderul PSD, Liviu Dragnea.

De asemenea, liderul UDMR a mai declarat că după discuția cu premierul desemnat vor aștepta programul de guvernare și lista cabinetului, și vor decide, luni, după audierile din comisiile de specialitate, cum se vor poziționa la votul din plenul Parlamentului, pentru învestirea Executivului numărul trei al coaliției PSD-ALDE. Potrivit informațiilor noastre, însă, în spatele acestor declarații se ascunde un troc politic negociat şi bătut în cuie între Liviu Dragnea și liderii UDMR.

Kelemen Hunor a condiționat susținerea pentru cabinetul Dăncilă de acceptarea de către coaliția PSD-ALDE a circa 10 secretari de stat de la UDMR la ministere cheie pentru Uniune, cum ar fi Mediul, Agricultura, Apele și Pădurile, Cultura, Sănătatea, Energia şi Apărarea.

În plus, UDMR a cerut și controlul unor autorități naţionale și mari societăți cu capital de stat din domeniul energetic, transporturi și mediu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-25Parerea ta...

ANONIM
24 Ian 2018

Ce parere au votantii psd de trocul cu udmr ? Tot soros si multinationalele sunt vinovate ? Asa va manipuleaza haznaua 3 si closetul lui ghita fugaru.
HADRIAN
24 Ian 2018

Trocul PSD-UDMR, dupa proclamarea unilaterala din partea organizatiei maghiare a autonomiei zonei considerate secuiesti, inseamna tradare nationala. Se stie pentru ce se realizeaza acest pact otravitor. Pentru salvarea devalizatorilor Romaniei dupa 1989 de bratul lung al legii. Pentru supunerea actualei conduceri a Romaniei vointei premierului statului liliput, turbulent in cadrul UE, Republica Ungara. Si mai apoi a trecerii Romaniei cu arme si bagaje sub tutela oligarhilor slavi, din fosta URSS. Cine nu stie istorie, repeta evenimentele. Au romanii nevoie de barbaria asiatica pentru a supravietui oligarhii tradatori? Desigur ca nu. Au nevoie de civilizatia europeana pentru a supravietui latinitatea estica? Desigur ca da. Dar nu cu toate valorile inlocuite de PSD-ALDE_UDMR cu furtisaguri, politicianisme paguboase si nemuritoarea convingere bolsevica cum ca numai prin foamea supusilor se poate guverna cu succes. Aceste idei si-au trait traiul. Domnii PSD-ALDE-UDMR -isti daca se incapataneaza sa mai creada in ele vor capitula pana la urma. Se va putea si in Estul convulsiv al Europei sa se traiasca drept, uman, creator. Talharii vor putea fi extirpati pana la urma! Dar numai taindu-le calea! Or asta nu se realizeaza cu vorbe, ci cu fapte! Aici sa ne vedem, prieteni!
ION
24 Ian 2018

Ce cauta aceasta grupare extremista antiromaneasca in Parlamentul Romaniei?
ANONIM
24 Ian 2018

DRAGNEA NU AI PROMIS CUMVA CA: 1- DAI SI TRANSILVANIA UNGARIEI PENTRU SPRIJINUL UDMR? 2.- SA FIM OBLIGATI SA VORBIM MAGHIARA IN BUCURESTI SI TELEORMAN? 3. SA LE DAI ORICE VOR CERE NUMAI SA NU PLECE DE LA GUVERNARE SI SA VOTEZE PSD?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray