2020-06-01 17:08

Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii şi arestul la domiciliu

 |  18:15
Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii şi arestul la domiciliu

Curtea de Apel Braşov a decis, vineri, plasarea în arest la domiciliu a omului de afaceri Remus Truică şi a avocatului Robert Roşu (foto) de la societatea Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii, precum şi controlul judiciar pentru 60 de zile în cazul lui Dan Andronic, Marius Marcovici şi Claudiu Mateescu.Societatea de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a transmis, într-un comunicat, că avocatul Robert Roşu a acordat servicii juridice conform legii şi că prestarea de servicii profesionale nu poate face obiectul răspunderii penale. Uite că face!

Bursa Zvonurilor a ochit o precizare ce ar trebui făcută despre poziţia exprimată de avocatul Costel Gâlcă în apărarea lui Robert Roşu:“Costel Gâlcă a fost coleg de birou cu Robert Roşu la Ţucă, Zbârcea (firmă al cărui nume este ocolit cu grijă de mass media). Nu se numeşte solidaritate poziţia exprimată, deoarece se ştie cum se făceau şi cum se fac lucrurile la firmele mari de avocatură, care, în România, de cele mai multe ori, nu presteaza doar servicii de avocatură... Iar Robert Roşu nu făcea nimic de capul lui. Că doar era parte din organizaţie, băiat cu minte şi cu ochi albaştri”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-16Parerea ta...

RONI
14 Dec 2015

Pai acest tuca este avocatul lui basescu seful mafie grupului de crima organizat pentru jaful national organizat.tuca asta are un caracter zero a plecat de la musat cu jumatate din avocati si a furat clienti,este un tipo periculoso cu trecere le judcatori .coldea si kovesi trebuie arestati pentru complicitate la jaf au stiut tot timpul ca basescu &company fura romania .coldea ascunde informatii si dovezi despre acest animal basescu.jaf de miliarde de euro iar sri si parchetele stateau si se uitau ca proasta in targ.mai fura si voiculescu,mai fura si psd si alte grupari va dati seama ce era si este pe bietii romani.nu vedeti ca astia au furat 136 mil si stau acasa.pescariu ,acasa,stelian acasa,cocos acasa,udrew tiganga blonda din buzau acasa,blaga bine merci,boc bine merci,oltean acasa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine