2020-02-17 12:09

Tunul lui Gerea la Electrica: 600 de milioane de euro

 |  18:26
Tunul lui Gerea la Electrica: 600 de milioane de euro

Mai multe ONG-uri îl acuză pe ministrul Energiei, Andrei Gerea, că încearcă să schimbe Consiliul de Administraţie al Electrica SA pentru a deturna bani în scopuri politice. Bursa Zvonurilor a aflat întreaga poveste şi miza schimbărilor pe care vrea să le facă Gerea.

În conturile Electrica sunt peste 600 de milioane de euro, din care 444 de milioane provin după listarea companiei la bursa din Londra în 2014. Andrei Gerea a primit ordin să facă în aşa fel încât actuala putere să aibă acces la acei bani şi după instalarea la Palatul Victoria a lui Dacian Cioloş. Iniţial, Gerea a făcut presiuni asupra actualei conduceri de la Electrica, însă fără succes. Atunci ministrul Energiei a contactat membrii Consiliului de Administraţie, cărora le-a spus direct că trebuie schimbaţi şefii. A fost din nou refuzat.

Atunci, Gerea a ajuns la concluzia că pentru a avea acces la cei 600 de milioane de euro, trebuie decapitat mai întâi Consiliul, format acum din cinci oameni, doi străini şi trei români. Astfel, Gerea vrea un Consiliu de şapte, în care cu siguranţă nu se va ma regăsi nici unul din membri actuali. Ar urma imediat şi înlocuirea directorilor Electrica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-16Parerea ta...

ODIOS PERSONAJ!
12 Noi 2015

Zici că-i mafiot broscar! Nația mă-tii de JEG...știi de ce te înjur, nu?! Pentru legea aia de kk-t pe care ai fătat-o! Ce mi-ar place să te văz cu brățări la mâini....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine