2019-12-11 04:52

Țuțuianu și două deputate PSD de Dâmbovița se pregătesc de Pro România

 |  14:11
Țuțuianu și două deputate PSD de Dâmbovița se pregătesc de Pro România

Cu ocazia ceremoniei de depunere a coroanelor cu ocazia Zilei Naționale a României, de la Târgoviște, a fost prezent și parlamentarul recent exclus din PSD, Adrian Țuțuianu.

Acesta a fost prezentat ca senator independent, dar nu a venit singur, ci însoțit de două deputate PSD - Oana Silvia Vlăduca și Claudia Gilia. Potrivit informațiilor noastre, în perioada următoare, Adrian Țuțuianu va anunța trecerea la Pro România, dar nu va trece singur, ci împreună cu cele două deputate mai sus menționate. Astfel, PSD Dâmbovița va rămâne doar cu trei deputați din cinci - Rovana Plumb, Carmen Georgeta Holban și Corneliu Ștefan, și un singur senator - Titus Corlățean. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-11Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

România, campioana UE. Care este capitolul la care suntem lideri detașați Gospodăriile din Uniunea Europeană au cheltuit anul trecut peste 200 miliarde euro (echivalentul a 1,3% din PIB-ul Uniunii Europene) pentru comunicaţii (servicii poştale şi servicii şi echipamente de telefonie şi telefax), ceea ce reprezintă 2,3% din cheltuielile totale de consum ale gospodăriilor, arată datele publicate marţi de Eurostat
03 Dec 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray