2020-07-07 03:06

Ultimele achiziţii ale lui Sebastian Ghiţă

 |  16:29
Ultimele achiziţii ale lui Sebastian Ghiţă

În campania electorală, lucru ştiut de când s-au inventat alegerile, gura lumii e mai slobodă ca oricând. Motiv pentru care pe la urechile Bursei Zvonurilor trec multe şi mărunte. I-auziţi una. În spatele necazului ce se abătu asupra familiei Hrebenciuc stă nimeni altul decât Sebastian Ghiţă (foto).

Bineînţeles că şi premierul Victor Ponta a pus umărul la greu. Hrebe ăl bătrân cică a zis-o în gura mare că Ponta şi Sârbu i-au băgat copilul în puşcarie, iar asta se plăteşte. Ghiţă vrea tot, mai vorbeşte târgul, care plusează cu o informaţie înspăimântătoare: Băsescu e abandonat de mai toţi, în afara câtorva procurori răsfiraţi, iar Kovesi, Coldea şi Maior sunt cu Ghiţă. Dacă e aşa, Viorel, Ponta Viorel, joacă prea periculos. În locul lui, Bursa Zvonurilor ar fi foarte atentă să nu-i explodeze bombele pe care le amorsează în mână. Buummm!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-27Parerea ta...

DAR CE V-A DA
23 Oct 2014

la schimb, ca si el e VIZAT! Nici el nu este SCAPAT de niste chestii, niste treburi - stiute si para-stiute...
VAD CA ZICI
23 Oct 2014

si de serviciile secrete:) Maior, Coldea, alea, alea...Ghita Sebi, nu este si el nitel 'acoperit' din/prin presa?! Nea'Vadim i-a dat in fapt, nu io...
ACUMA, DUPA MINE
23 Oct 2014

Ponta isi joaca cartea! Daca nu stie sa scoata Asul din maneca, va scoate glontul de pe teava armei ca-ntr-o adevarata ruleta ruseasca... P.S. Nu degeaba s-a dus sa se spovedeasca:)
CROCODILUL FLAMAND
23 Oct 2014

Pisicul arunca bomba....si elefantul pierde trompa Ma scuzati,n-am gasit alta rima (vrabiuta-secretara e una din Pleshko-Fleshkoi)
CROCODILE:
23 Oct 2014

Esti BICISNIC! Un mic labar! Alalaltul, aliatul tau, basistul, e MARELE LABAR! Tu ai ramas mic, pana si la capitolul asta! Mi-e MILA de tine, sarmane dezaxat... dupa modelul mentorului tau, VADIM-RUDOTEL!
BLABUSTA
28 Oct 2014

Ionut coldea e directorul firmei euromedia, detinuta de ghita. Deci da, e clar in ce tabara joaca familia coldea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz