2020-07-05 15:19

Un deputat PNL, apropiat de „Portocală”, forţează o rocadă naş-fin la şefia Direcţiei Silvice Prahova

 |  01:15
Un deputat PNL, apropiat de „Portocală”, forţează o rocadă naş-fin la şefia Direcţiei Silvice Prahova

De câţiva ani buni, mai exact de pe timpul guvernării Ponta, Direcţia Silvică Prahova este condusă de către Dragoş Ciomag.

Pe timpul guvernării tehnocrate el n-a fost schimbat, ca urmare a unei relaţii foarte bune cu fostul director al Regiei Naţionale a Pădurilor- Romsilva, decedat între timp, Dragoş Ciprian Pahonţu. Acum însă, în guvernarea liberală, zilele lui Dragoş Ciomag sunt cam numerate, ca urmare a unor aranjamente puse în scenă de către deputatul PNL de Prahova George Ionescu, un apropiat al Robertei Anastase, dar mai ales al celebrului procuror Mircea Negulescu-Portocală. Astfel, potrivit informaţiilor noastre, în locul lui Dragoș Ciomag, la şefia Direcției Silvice Prahova ar urma să fie numit Crinu Oseacă, în prezent șeful Ocolului Silvic Câmpina. Numai că, ceea ce se ştie mai puţin este faptul că Crinu Oseacă este naşul lui Dragoş Ciomag, adică pleacă finul şi vine naşul pe funcţia de director al Direcţiei Silvice Prahova. De fapt, Crinu Oseacă s-a confesat apropiaților că are un protector cu greutate la București, în persoana deputatului PNL de Prahova, fost PDL, George Ionescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-27Parerea ta...

PăDUREANU
17 Mar 2020

Agenția Națională de Integritate este interesată să verifice ultimele declarații de avere ale lui Crinu Oseacă? Se pare că are și el, ca Năstase, o "mătușa Tamara" care "i-a donat" un imobil. Ar fi interesant de văzut că imobilul îi aparține, de fapt, de mai mulți ani, că îl folosește, că a fost administrat de fiul lui. Curtea de Conturi a verificat vreodată cheltuielile care se înregistrează în contabilitate la Ocolul Câmpina? Datele bonurilor sunt importante, cantitățile de motorină sunt mai mari comparativ cu ce treburi de serviciu s-au efectuat. Și ar mai fi interesant de văzut și locurile de alimentare, de pe A2 în weekend. Sigur că la Câmpina se mișună tot timpul "ca să se păzească pădurea". Interesant e că alte ocoale ale căror formații de exploatare au atestate de exploatare similare (sau chiar mai mici! ) taie mai mult. Atunci de ce decontează așa de multă motorină și piese auto? Se plimbă cu tractoarele prin Câmpina la cumpărături? Sau intră motorina în alte rezervoare?
DOMNULE PADUREANU
18 Mar 2020

Va rog sa faceti sesizare la organele abilitate, daca aveti certitudini cu privire la cele mentionate, insa inainte de asta citit art.326 din NCP, va spun doar pedeapsa, de la 2 luni la 3 ani, restul va las sa studiati. Acest articol, ca multe altele, e un cancan, veridicitatea lui fiind puternic pusa la indoiala, supozitii si cam atat. De altfel presa din Romania este la cel mai josnic nivel posibil. Va spun aceste lucruri pentru simplu fapt ca unele persoane din articol si din comentul dumneavoastra, sau poate chiar toate, muncesc foarte mult pentru cetateni ca voi, carora le place sa distruga. Atentie pe cine bagati in mizeria asta, simplul fapt ca sunteti in spatele unui monitor nu va asigura anonimatul ! Multa sanatate !
DOMNULE PADUREANU
27 Mar 2020

Aveți același discurs că infractorul condamnat Manea Ion sau prostănacul de fisu(copie la indigo),faceți afirmații gratuite,aveți impresia ca poate mai merge să vă agățați politic de Valea Doftanei,dar stați liniștiți amândoi,lumea va cunoaște de la a-z că sunteți infractori nr.1 din comuna,după ce ați furat toate poienile din raza localității și munții ,vă țineți de denigrarea persoanelor care vă incomodează să ajungeți la putere,stați liniștiți că i-ați păcălit in 2012,dar lumea și-a dat seama ce fel de panarame sunteți.
UNU
10 Mai 2020

oseaca si gasca lui de hoti... :))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz