2019-08-18 00:58

Un nou caz Belina, dar la Giurgiu

 |  15:33
Un nou caz Belina, dar la Giurgiu

Senatorul PSD de Constanţa, Liviu Tit Brăiloiu a depus pe 18 decembrie 2017, spre dezbaterea şi aprobarea Biroului Permanent al Senatului, propunerea legislativă privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului și din administrarea “Apelor Române”- Direcţia Apelor Argeş-Vedea, în domeniul public al judeţului Giurgiu şi in administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu.

Practic, senatorul PSD doreşte trecerea “Lacului de acumulare Grădinari, inclusiv digurile de contur Zorile şi Podişoru, pârâu Valea Ilfovăţ şi a barajului Grădinari”, in vederea realizării unui proiect “Spaţiu de pescuit şi agreement”, de la Administraţia Natională “Apele Române” condusă de catre directorul impus de ALDE, Victor Sandu, la Consiliul Judeţean Giurgiu, unde preşedinte este Marian Mina, finul baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău.

Brăiloiu susţine că implementarea proiectului area ca scop dezvoltarea locală şi regională. Însă, ceea ce se ştie mai puţin, este faptul că, în prezent, luciul de apă din zonele menţionate în proiectul iniţiat de senatorul PSD este concesionat către mai multe persone fizice şi juridice, iar contractele sunt în derulare.

Se poate constata cu ochiul liber că această inițiativă legislativă este trasă la indigo după cazul transferului Insulei Belina din judeţul Teleroman, că deh, trebuie să aibă şi Bădălău o Belina a sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray