2020-07-07 08:52

Un sfat de an nou pentru Gabriel Oprea

 |  16:50
Un sfat de an nou pentru Gabriel Oprea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a avut un sfârşit de an prost. Astfel, omul în faţa căruia, până mai ieri-alaltăieri, tremura jumate de Românie s-a pomenit cu contul de facebook blocat, de a fost nevoie să-şi facă altul nou.

Asta după ce scăpase de reclamaţia fostului său prieten, generalul Ioan Sârbu, ex-directorul Spitalului Militar, care sesizase, în vara lui 2014, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie utilizarea abuzivă a elicopterelor militare de către Oprea pe când era ministrul Apărării. DNA a clasat cazul din lipsă de probe.

Acum, urmează un sfat de la un amic al Bursei Zvonurilor  pe adresa generalului pentru care şi-a dat viaţa poliţistul-antemergător Bogdan Gigină: Dacă au mai rămas ceva bănuţi, Joseph Martinez de la Banque Populaire Rives de Paris ştie să-i pună bine, de nu-i mai găseşti nici tu, dacă mai ţii minte.

DNA o ști?


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-06Parerea ta...

VALEU! (VOV & UPS)
05 Ian 2016

ȘTIRE DE CAKATT! CEL MAI IMPORTANT LUCRU PT. PLANETĂ, PRIN PERICULOZITATE, ESTE DECLARAREA HĂRLĂULUI REPUBLICĂ REGALĂ; IAR PASUL AL DOILEA, DECLARAȚIA DE REZBEL A REPUBLICII REGALE HĂRLĂU FĂCUTĂ LUI PUTIN! VA FI PRĂPĂD! O SĂ LE HALEASCĂ RINICHII, NUMA, NUMA...(NU TI GIOCI CU HĂRLĂOANII!)
LA EI NU EXISTA LEGE ?
05 Ian 2016

Izmenarul se bate pentru pensi uriase si sa le dea drepturi speciale la doctoranzi furaciosi ai lui cu miile .
PT DOMUL DE MAI SUS
06 Ian 2016

Pai bai om infect nu vezi ca e singurul care sa agitat pentru militari.daca nu erau ei si daca nu erau eroii nostri nu mai exista tara asta implicit nu mai existati nici tu
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
07 Ian 2016

Si Izmenarul lucra cu Cocos - Udrea si Araboi , pe fifti - fifti . Dar si la Europa , Dirali , nu sa facut controale cit a fost el in functie ,. Afacerea cu Blocul din 13 Septembrie si afacerile lui ? Borce si gasca sau dezvoltat cu el de mina . La bagat Iordanescu , in caracatita balaurilor , Sluga - Gorila lui Miron Cosma , mineriada 13 iunie , etc. Sa vedem ancheta de la Colectiv cum se termina ?
ALBERT
07 Ian 2016

Dupa cum bine e mentionat " bun amic " , la fel ca si " bursa zvonurilor " si nici numai trebuie citit, am inteles tot !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz