2020-01-28 15:34

Vasile Dîncu, favoritul PSD pentru președinția României

 |  14:59
Vasile Dîncu, favoritul PSD pentru președinția României

Prin plecarea lui Ioan Rus de la PSD la Pro România, s-ar părea că grupul de la Cluj s-a scindat, mai ales că Vasile Dîncu a rămas alături de Liviu Dragnea.

În realitate este doar o mișcare de faţadă, prin care se pregătește terenul pentru preluarea PSD de către gruparea Tudose, în cazul în care Dragnea va fi condamnat la toamnă. Potrivit informațiilor noastre, indiferent dacă Dragnea va fi sau nu condamnat, canddatul PSD pentu președinția României va fi Vasile Dîncu. În această conjunctură, Dîncu va fi susținut de PSD și Pro România, dar și de către Eduard Hellvig cu care este în relații excelente. Dar cum Dîncu este foarte apropiat și de Klaus Iohannis, n-ar fi exclus să fie „iepurele” acestuia și, astfel, fostul primar al Sibiului să mai obțină încă un mandat la alegerile de anul viitor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-16Parerea ta...

VIKLESTEANU'
16 Iul 2018

Bei nestimati puturosi, mai cantati la alta masa cu dramba voastra cu tot … isi salta sfarla-n aer si intra direct in p.m., cu 250% voturi pe imas, acest caraghioz produs al mafiei portokakanii de la kolossvar ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine