2020-08-05 02:03

Veşti din interiorul UNPR. Pe cine i s-a pus pata lui Gabriel Oprea

 |  16:23
Veşti din interiorul UNPR. Pe cine i s-a pus pata lui Gabriel Oprea

Bursa Zvonurilor le dă celor care vor capul vicepremierului Gabriel Oprea o veste bună, iar celorlalţi una proastă. În UNPR au început tensiunile interne, încă dinaintea întâlnirii de ieri a generalului cu parlamentarii partidului său.

Primul luat la ochi de general a fost Valeriu Steriu! Pe motivul de o gravitate excepţională c-a refuzat să se implice în scandalul “Oprea, dependent de coloana oficială”. Steriu n-a dorit să participe şi la emisiunile televizate în care se spală imaginea iubitului conducător al UNPR.

Mai mult, nu a răspuns nici acţiunilor partidului cu share-uirea de materiale în apărarea a lui Oprea. Zilele celui care era numit, în partid, “locotenentul” sunt numărate, dacă UNPR va rezista tsunamiului care îi loveşte şeful din toate părţile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-01Parerea ta...

Mă AMUZă...
27 Oct 2015

Deci, cine nu e cu mine, e împotriva mea..cam așa-ceva, nu?! Izmană vrea adeziune totală? Vax-albina! De altfel, aproape toți unpr-știi sunt încrâncenați, constipați, ofensați din pricina ”interesului național” care-i apasă...ca și sigla prost aleasă care-i înnegurează inconștient - acvila nazistă ROȘIE și ÎNCRUNTATĂ nevoie mare....rămânând cu ”interesul național” la nivle de brâu roș care-o țintește la nivelul de jos, nu urcând în sus, voios!
ALEX. ARȘINEL
28 Oct 2015

TOATE LEPRELE, ÎN CAP CU ACEST GUNOI, GENERAL DE CĂKKAT HOOPREA, DE CEA MAI ABJECTĂ FACTURĂ, CE COMPUN ACEASTĂ GAȘCĂ NUMITĂ UNPR, TREBUIE, URGENT, NEANTIZATĂ PRIN ECPIROSIS!
HAZNAUA URBEI
30 Oct 2015

Interesul national este sa nu fie arestata spioana noastra , pregatita de noi Udrea . Luptam sub fusta ei inflorata , cu creturi si mai multe mirosuri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz