2020-08-14 17:31

VIP-urile, plătite regeşte să mănânce viermi

 |  16:43
VIP-urile, plătite regeşte să mănânce viermi

Cele mai negre coşmaruri ale unui om sunt puse în scenă, de ceva vreme, de scenariştii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Moroşanu, Dorian Popa sau Gina Pistol au acceptat să trăiască în junglă, de vreo două săptămâni, şi să se supună dorinţelor care îi plătesc regeşte să-şi înfrunte cele mai cele fobii.

Aşadar, în timp ce unii mănâncă viermi, râme şi măruntaie de peşte, alţii fac baie în ligheanul cu şerpi, se îngroapă de vii în cutia plină cu şobolani sau se „îmbracă” în furnici. Cei care stau în faţa televizorului şi spun, strâmbându-se, printre accese de vomă, că nu ar face niciodată aşa ceva, aflaţi că „salariul” mediu pe zi pentru acele vedete este de 3.000 de euro. Acum le înţelege cineva pe fetele care au fost recent în excursie la Secţia 19 de ce au acceptat banii ăştia „doar” pentru o partidă de amor cu un milionar al patriei?!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-10Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
05 Mar 2015

mai bine platim viermii ca sa manance ei "VIP"-urile astea....sau poate viermii fac munca patriotica...si nu mai vor bani....ia sa facem o experienta si vedem ce iese.....PROFESORUL DISTRAT SE DISTREAZA....BWAHAHAHAHAHA FRANKENSTEIN LA MUNCA>>>>>INCEPEM CU >>>>>>>>>....GHICI.......CA LA STII SI CASTIGI.....AI 3VARIANTE......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz