2020-07-13 08:28

CAMPANIILE PUTEREA. Nesimţiţii care încurcă lumea. Un „șmecher” cu Audi a blocat circulația autobuzelor în centrul Bucureștiului

 |  21:01
CAMPANIILE PUTEREA. Nesimţiţii care încurcă lumea. Un „șmecher” cu Audi a blocat circulația autobuzelor în centrul Bucureștiului

Un șofer „șmecher” a blocat circulația autobuzelor într-o zonă centrală din București, parcându-și limuzina Audi cu numărul de înmatriculare B-89-PUC într-un loc nepermis atât de lege, cât și de normele de civilizație în trafic.

Mașina Audi a fost parcată, în jurul orei 11.00, în dreptul Maternității Polizu, pe breteaua de legătură între strada Buzești și strada Gheorghe Polizu. În dreptul limuzinei fusese parcată o Dacia Logan albastră, cu numărul de înmatriculare B-07-LOA, tot într-un spațiu ilegal, dar folosit adeseori de șoferii care au diverse probleme de rezolvat în zonă, cunoscută pentru absența locurilor de parcare disponibile. Cele două mașini au gâtuit, practic, artera, făcând imposibilă trecerea vehiculelor de transport în comun. Acestea au încercat zadarnic să dea cu spatele, pentru a se reînscrie în trafic, ocolind breteaua. S-au dat telefoane la Poliția Circulație și Poliția Locală a Sectorului 1, dar, după o jumătate de oră nici un reprezentant al ordinii publice nu și-a făcut apariția în zonă. Din luna mai a.c., nu mai este posibilă ridicarea mașinilor parcate ilegal, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție. În schimb, șoferii contravenienți se pot alege cu 5 puncte de penalizare și amendă între 195 și 487 de lei.

Nu este de mirare că poliţiştii nu intervin cu promptitudine atunci când li se semnalizează situaţii de blocare a traficului, din cauza parcărilor ilegale. Se întâmplă ca tocmai reprezentanţii Poliţiei să parcheze neregulamentar. De asemenea, se întâmplă ca indicatoarele care interzic oprirea ori staţionarea să nu fie respectate, deşi sunt amplasate chiar sub nasul oamenilor legii. Foto parcări 1 în faţa Direcţiei Rutiere, fotografie surprinsă pe 2 septembrie 2015. Foto parcări 2: Deşi Poliţia Capitalei dispune de o parcare generoasă, maşinile stau parcate pe Calea Victoriei, chiar dacă semnul interzis este vizibil.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-19

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

GIONI PUC-89-B
16 Oct 2015

AȘE, ȘI?
NEAMUL PROST APARAT DE POLITIE
17 Oct 2015

neamuri proaste, neamuri proaste....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz