2020-07-11 02:14

EXCLUSIV! Schema Fraudei EADS. Manevrele lui Oprea, mita lui Nica, vedeţi cine a negociat cu Lagardere, frăţia Ţiriac-Zetche-Zoller…

 |  17:58
EXCLUSIV! Schema Fraudei EADS. Manevrele lui Oprea, mita lui Nica, vedeţi cine a negociat cu Lagardere, frăţia Ţiriac-Zetche-Zoller…

Mihai Pâlşu

O ştire AFP a făcut înconjurul lumii: Procurorii Parchetului din Munchen au percheziţionat filiale ale Grupului „Airbus Defence and Space” - numele sub care s-a reorganizat EADS. De ce? Magistraţii nemţi au informaţii că s-ar fi comis acte de corupţie în România şi Arabia Saudită. Ce sume ar fi fost fraudate? Circa 3 miliarde de euro, în afaceri cu echipamente şi servicii care garantează securitatea frontierelor. Unde au descins procurorii? În sediile filialei germane „Airbus Defence and Space”. Percheziţiile au avut loc în localităţile germane Ottobrunn, Unterschleissheim, Ingolstadt, Ulm şi Friedrichshafen. Vă reamintim că „Airbus Defence and Space” a fost creată la începutul anului 2014, prin comasarea a trei foste divizii EADS, iar Parchetul examinează transferuri de bani suspecte, de mai multe sute de milioane de euro. Cotidianul naţional PUTEREA publică, în exclusivitate, Schema Fraudei EADS. Vom arăta ce sume au încasat drept mită miniştrii, ce ilegalităţi comite Oprea, ce personaje au negociat în Franţa cu Arnaud Lagardere, cum şi-a cimentat prietenia Ion Ţiriac cu Dieter Zetche - actualul şef al Daimler - şi cu Stefan Zoller, ex-CEO EADS etc. Schema Fraudei EADS o găsiţi la finalul textului în format PDF.

Săgeţile fraudei

Pentru a înţelege schema fraudei, trebuie să urmăriţi săgeţile în următoarea ordine: începeţi cu cele roşii, continuaţi cu negrele şi finalizaţi studiul cu cele violet! Veţi observa mai lesne ce personaje din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi din vârful EADS au pus bazele unui contract care a generat o fraudă estimată, primar, la 60 de milioane de euro şi cercetată penal de procurorii din Germania şi România. Deja un individ important din schemă, Stefan Zoller, ex-CEO EADS Germania, a fost pus sub acuzaţie de anchetatorii nemţi - escrocherii în Arabia Saudită.

Practic, săgeţile roşii ne arată relaţia contractuală dintre companii. De asemenea, ne precizează ce miniştri s-au aflat la şefia MAI, ce decizii au luat ei şi care a fost mobilul unor acţiuni ilegale în contractul EADS.

Săgeţile negre ne prezintă relaţiile interumane, de prietenie, de corupţie şi mită. Mai mult, săgeţile negre scot în evidenţă o realitate crudă: nu se poate frauda statul cu sume foarte mari, de milioane de euro, dacă escrocii nu fac parte dintr-o „mulţime” de tip crimă organizată, în care cei mai marcanţi membri sunt... miniştrii!

Săgeţile violet arată drumul banilor fraudaţi. MAI a plătit în mai multe tranşe, către EADS, sute de milioane de euro. Se estimează că 60 de milioane de euro au fost deturnaţi prin intermediul unor firme în buzunarele unor miniştri şi ale unor escroci ce se autointitulează „oameni de afaceri”. Vorbim aici de Filiera Ion Ţiriac şi Reţeaua Claudiu Florică.

Urmează informaţii 100% adevărate

În această secţiune vă ofer informaţii obţinute din mai multe surse, din documente oficiale şi din comunicatele DNA şi ale procurorilor germani. Vă invit să urmărim săgeţile roşii.

Ordinul către Zaharia

În urmă cu 10 ani, Executivul Adrian Năstase a luat decizia să securizeze graniţele şi să ofere, fără licitaţie, acest contract societăţii germano-franceze EADS. Ioan Rus, ministrul MAI la acea vreme, a dat ordin trupei de generali conduse de Toma Zaharia să negocieze un contract cu şefii EADS, în anumiţi termeni care, în final, au dus la fraudarea banului public.

Pentru a da o notă de legalitate, MAI a cerut „producerea” unui studiu de fezabilitate. Studiul a fost întocmit de firma BEARING POINT, în câteva zile, prin compilaţia altora existente la MAI. A doua zi, după ce a depus studiul de fezabilitate, BEARING POINT a primit pentru serviciul său 400.000 de euro!

Următorul pas a fost semnarea contractului, în august 2004. Din partea firmei româneşti a semnat, în baza unui ordin de ministru dat de Marian Săniuţă, generalul Toma Zaharia, iar din partea EADS, Rainer Hertrich. Au participat la eveniment cancelarul german Gerhard Schroder şi premierul Adrian Năstase. Valoarea contractului s-a cifrat la circa 650 de milioane de euro.

Capitolul Blaga

În 2005 a venit ministru la MAI pedelistul Vasile Blaga, care are relaţii extraodinar de bune cu Ion Ţiriac de pe vremea când „Buldogul” era şeful vămilor din România şi „Mustaţă” importa maşini nemţeşti. În timpul mandatului, Blaga a făcut o plângere penală în care incrimina anumite condiţii stipulate în contract şi îi acuza de ilegalităţi pe semnatarii contractului. Plângerea sa a primit NUP. Totuşi, Vasile Blaga a diminuat valoarea contractului, aduncându-l la 524 de milioane de euro. Apare întrebarea: Care a fost mobilul lui Blaga să facă plângere penală şi să reducă valoarea contractului că doar nu a devenit, brusc, apărătorul banului public? Răspunsul, la secţiunea informaţii năucitoare!

Binomul Dan Nica-Şerban Nicolae

Din 2005 până în 2009 s-au succedat la şefia MAI Cristian David, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea şi Dan Nica. Ministrul Dan Nica a fost cel care a rectificat contractul, ridicând suma la 750 de milioane de euro în 2009. Lângă Nica a stat drepţi la corupţie Şerban Nicolae, care era secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor. De fapt, Şerban Nicolae a parafat suplimentarea contractului nu cu 300 de milioane de euro cum l-a acuzat “pe faţă” cu subiect şi predicat Elena Udrea în 2009, ci cu „doar” 200 de milioane de euro. Despre mobilul lui Şerban Nicolae citiţi în secţiunea informaţii năucitoare! Vă mai spunem că începând cu 2004 şi până în prezent, MAI a plătit circa 405 milioane de euro din contractul cu EADS.

Informaţii care ne luminează

În această secţiune vă ofer informaţii obţinute din mai multe surse şi din documente oficiale. Vom vedea cum relaţiile cimentate după ani buni de afaceri oneroase duc la jefuirea banului public. Vom vedea cum Filiera Ion Ţiriac a pus la cale o afacere de sute de milioane de euro. Din această afacere proastă pentru România, gaşca lui „Mustaţă” a obţinut un profit ilegal de peste 15 milioane de euro. Să urmărim săgeţile negre!

Filiera Ion Ţiriac

Ion Ţiriac este liantul care a unit miniştrii români cu afaceriştii germani şi francezi. La acea dată, Ţiriac făcea afaceri cu ministrul Ioan Rus: comerţ cu automobile. De asemenea, pe Ţiriac îl leagă de Dieter Zetche, actualul CEO Daimler Chrysler, o prietenie cimentată în România încă din anii ’90, graţie autoturismelor produse de nemţi. Mai precis, „Mustaţă” a obţinut condiţii foarte avantajoase, prin intermediul lui Zetche - şeful de vânzări la Daimler la acea vreme -, să comercializeze automobile Mercedes în România, adică să deschidă o piaţă nouă.

În vara primilor ani de democraţie, pe strada Kalinin, actuala Mircea Eliade, în dreptul casei închiriate de Ion Ţiriac de la stat, la preţ de nimic, zeci de remorci încărcate cu 6-8 Mercedesuri staţionau pentru scurte perioade de timp. Sutele de autoturisme nu au fost vândute niciodată în România. Ele au fost trimise de Ţiriac în ţările arabe, pe pieţe emergente. Motivul? Diferenţa dintre preţul de achiziţie preferenţial şi cel de vânzare normal pe o piaţă emergentă depăşea jumătate din valoarea unei maşini. Unde au ajuns aceşti „bani frumoşi”? La Ţiriac şi Zetche. Apoi, Ion Ţiriac a mai dat un tun automobilistic: deşi nu întrunea condiţiile vitale, firma lui a achiziţioant de la Daimler, graţie aceluiaşi Zetche, autobuze pe care le-a vândut la… RATB. Povestea cu „uite aerul, nu-i aerul condiţionat în autobuze” o ştie toată lumea! Banii s-au plătit conform contractului, pentru autobuze dotate cu aer condiţionat! Au mai fost şi alte afaceri din care binomul Ţiriac-Zetche a obţinut sume mari de bani în detrimentul companiei Daimler şi a statelor german şi român.

Prin intermediul lui Zetche, Ţiriac l-a cooptat în filiera lui pe Cancelarul german Gerhard Schroder şi pe Stefan Zoller, CEO EADS Germania până în 2012.

Ion Ţiriac a avut realţii foarte bune şi cu fondatorul concernului francez LAGARDERE SCA, Jean-Luc Lagardere. Începând cu 2003, „Mustaţă” „serveşte” o lungă şi prosperă relaţie economică cu Arnaud Lagardere, fiul lui Jean-Luc şi urmaşul la tronul LAGARDERE SCA. În urmă cu câţiva ani, Arnaud Lagardere a fost la un pas de a intra în faliment.

Grupul LAGARDERE SCA împreună cu Fundaţia Secolul XXI, unde a fost preşedinte Victor Ponta, au deţinut în co-proprietate postul Radio XXI. Ion Ţiriac a fost destul de dibaci încât să-l bage pe gât lui Lagardere pe promiţătorul tânăr politician Victor Ponta.

Udrea şi Urdăreanu, în Franţa

Într-o anumită dată, într-un anumit an, în povestea EADS, Arnaud Lagardere a fost solicitat să aibă o întâlnire de taină, în Franţa, cu Elena Udrea şi Tiberiu Urdăreanu, patronul UTI. De ce oare? O să ne spună DNA când o să fie nevoie! Sau Vasile Blaga când o să aibă degetele băgate în tocul uşilor!

Informaţii năucitoare

Aceasta este secţiunea care va da mari dureri de cap actorilor principali ai escrocheriei EADS. Informaţiile sunt obţinute din una sau mai multe surse. Aici facem vorbire de acţiuni care confirmă faptul că aleşii poporului s-au rupt de mult de realitatea înconjurătoare, s-au considerat intangibili, imposibil de prins cu mânţa-n sac. Să urmărim aceleaşi săgeţi negre!

Mobilul lui Blaga

În 2005, Vasile Blaga le-a propus şefilor EADS să achiziţioneze echipamente în valoare de 60 de milioane de euro de la STS. De unde proveneau aceste echipamente? STS, prin intermediul lui Marcel Opriş - sprijinit de Traian Băsescu -, a cumpărat de 60 de milioane de euro echipamente ce s-au dovedit imposibil de folosit. La propunerea preşedintelui Traian Băsescu, pentru a scăpa de această piatră de moară, Vasile Blaga a încercat să vândă către EADS respectivele echipamente. Deşi acolitul său Ion Ţiriac a făcut lobby intens pe lângă Zetche şi Lagardere, afacerea a picat, deoarece echipamentele STS nu erau compatibile cu sistemul folosit de EADS. Acum poate înţelegeţi mai bine marea prietenie dintre Băsescu şi Opriş şi uriaşa nervozitate afişată în ultimul an de Blaga faţă de preşedinte. În fine, o informaţie demnă de Codul penal: Se afirmă în media că Vasile Blaga a luat mită 9 milioane de euro şi nu 16 milioane, cum s-a mai spus în alte produse media. Pentru a se pune la adăpost, Vasile Blaga a spus tot ce ştie la DNA despre afacerea EADS şi Filiera Ion Ţiriac.

Oprea e orbit de ură

Din cauză că Ioan Rus s-a opus vehement ca liderul UNPR Gabriel Oprea să ajungă şeful SRI, între cei doi s-a născut o duşmănie crâncenă. Ministrul Oprea a dat ordin ca anumite documente deţinute de MAI în afacerea COMICEX-EADS, considerate a fi în exemplar unic, să fie distruse şi înlocuite cu altele, care îl „afundă” spre „beci” pe Ioan Rus, iar pe el îl disculpă. Din nefericire pentru generalul Oprea, documentele originale au fost copiate şi depozitate într-un anumit fişet - DGIPI ştie! Oare Virgil „Vulpea” Ardelean ştie care este fişetul?

Nicu NIRO vs George Maior

Acelaşi ministru al MAI, Gabriel Oprea, este prieten de afaceri cu Nicu NIRO, alias Dumitru Nicolae. Când a fost chemat la DNA, Nicu NIRO a dat fuga la Oprea. Gabriel l-a asigurat că nu i se va întâmpla nimic, că va fi doar o convocare de ochii lumii şi că poate să meargă liniştit, nu va fi reţinut. Numai că năzdrăvanii procurori DNA l-au băgat într-un interogatoriu prelungit pe Dumitru Nicolae, iar judecătorii au aprobat arestarea!!!

Ei bine, valoarea informaţiei noastre este colosală: lui Nicu NIRO i s-a promis clemenţă nu dacă îl toarnă pe Gabriel Oprea, ci pe George Maior, directorul SRI! Deocamdată nu ştim în ce dosar, dar vom afla curând, chiar din comunicatele DNA!

Drumul banilor

Uşor, uşor am ajuns şi la secţiunea ce cuprinde informaţiile care ne dor cel mai mult: cine s-a înfruptat din cele 60 de milioane de euro fraudaţi? Informaţiile sunt obţinute din surse oficiale şi neoficiale. De această dată trebuie să urmărim săgeţile violet!

Binomul Harnagea-Marian

Prin semnătura unor miniştri total incompetenţi şi corupţi, MAI a plătit până la această oră circa 405 milioane de euro, conform contractului COMICEX-EADS.

După cum vedem, pe faţă, tandemul Cătălin Harnagea-Dorin Marian a pus mâna pe o halcă din banul public. Evident, prin intermediul celebrului contract de consultanţă. Nu de alta, dar Harnagea şi Marian aveau nevoie de bani ca să guste şi ei din şampania „Nectarul Miliardarilor”, nu doar Ponta şi Ghiţă, într-un club de fiţe din Dubai! Putem spune chiar că binomul Harnagea-Marian i-a luat faţa premierului în această dulce şi spumoasă problemă.

Reţeaua Florică

Prin acelaşi procedeu, contract de consultanţă, Reţeaua Florică a primit în diferite tranşe, de la EADS, milioane de euro. Evident, mita s-a derulat prin firma calificată în fraudă, celebra Fujitsu Siemens condusă de inegalabilul Claudiu Florică. Reţeaua lui Florică l-a avut „trezorier” pe tenismanul Dinu Pescariu şi drept „avocat” pe turnătorul Doru Boştină. Reţeaua de escroci manageriată de Florică este plină de nume celebre: Dorin Cocoş, Remus Truică, Dragoş Stan, Thomas Heinchel, fraţii Costel şi Cristinel Tănase, soţii Cornel şi Tatiana Giurgea, precum şi unul dintre „băieţii deştepţi” ai fraudei de peste 60 de milioane de euro - şeful EADS România, Cătălin Ghigea. Nu este clar dacă Ghigea a „vărsat” informaţii preţioase la DNA.

În prima fază, au turnat „la greu” Dan Nica, Claudiu Florică, Dinu Pescariu şi Doru Boştină. Acum au început să se „spovedească” Dumitru Iliescu şi... Vasile Blaga! Apropo: de ce o fi fost audiat Vasile Blaga la DIICOT, zilele trecute, timp de foarte multe ore?

Filiera Ion Ţiriac

Prin Filiera Ion Ţiriac au primit foloase necuvenite miniştrii MAI în frunte cu Dan Nica, şmecherii Şerban Nicolae şi Dumitru Iliescu, CEO al Daimler, Dieter Zetche, ex-CEO al EADS Germania Stefan Zoller, Vasile Blaga, Cristian David şi Marian Săniuţă. Poate acum înţelegeţi de ce senatorul Şerban Nicolae, omul lui Ion Iliescu şi al puşcăriaşului Cătălin Voicu, este disperat să se voteze în regim de urgenţă legea prin care ziariştii să facă puşcărie dacă devoalează astfel de informaţii obţinute pe căi pur jurnalistice, nu prin efracţie sau prin încălcarea Codului penal, aşa cum o fac, zi de zi, de peste 25 de ani, „onorabili” aleşi ai poporului.

Adnotări pertinente

1. Într-un timp foarte scurt, DNA va confirma Schema Fraudei EADS publicată de cotidianul naţional PUTEREA, dar şi năucitoarele informaţii expuse în exclusivitate. La fel cum procurorii au confirmat şi alte anchete ale cotidianului nostru.

2. Miniştrii care nu sunt străini de mita şi de corupţia care au stat la baza afacerii COMICEX-EADS şi s-au făcut că plouă: Ioan Rus, Marian Săniuţă, Vasile Blaga, Cristian David, Gabriel Oprea, Dan Nica, Traian Igaş şi premierii Adrian Năstase, C.P. Tăriceanu, Emil Boc, MRU şi Victor Ponta.

3. De ce, până în acest moment, trupa de generali din MAI, în frunte cu Toma Zaharia, nu a fost audiată la DNA? Generalii Toma Zaharia, Gheorghe Carp, Anton Gagiu, Mihai Bădescu şi Mihai Tătuţ reprezintă „borna 0” a fraudei EADS. De la ei au pornit documentele primare. Generalii poliţişti ştiu cel mai bine cine a dat ordin şi cum s-a fabricat contractul COMICEX-EADS care a dus la fraudarea banului public.

4. Toate firmele implicate în afacerea COMICEX-EADS, toţi subcontractorii au primit aviz favorabil de la DGIPI şi SRI. În 2004, DGIPI era condusă de Virgil Ardelean – supranumit „Vulpea” -, iar SRI se afla sub directoratul lui Radu Timofte, prietenul de nădejde al celui care astăzi se exprimă liber pe site, pe Facebook şi pe YouTube enervând la culme internauţii: Sorin Ovidiu Vîntu.

P.S. 1. Cotidianul naţional PUTEREA pune la dispoziţia actorilor principali ai Fraudei EADS spaţiu editorial pentru a-şi susţine cauza. GRATIS!

P.S. 2. Toţi cei care se simt lezaţi de afirmaţiile cuprinse în acest STUDIU DE CAZ şi ajung la concluzia că trebuie să-şi caute onoarea prin tribunale îi invit să mă dea în judecată în nume personal. Producătorii ziarului PUTEREA nu au nici o legătură cu această anchetă. Eu, Mihai Pâlşu, sunt SINGURUL responsabil legal de publicarea acestui STUDIU DE CAZ! Schema Fraudei EADS.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-10

Documente:

GALERIE MEDIA

Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Schema Fraudei EADS
Parerea ta...

ANONIM
09 Dec 2014

La armata germană , Bundeswehr , a fost deja data undă verde pentru a cumpăra 140 de avioane Eurofighter pentru 15 miliarde € . Prețul acestor aeronave este obligatoriu să crească dacă una dintre țările actuale de achiziție nu mai tin spatele din afacere . "Să se consemneze , că majoritatea țărilor NATO au ales F -35 ca lor preferat NEX -gen fighter . Cei care au participat cel mai mult financiar în R & D ( de exemplu, Marea Britanie) vor primi avioane Lockheed Cei de la al doilea nivel - . două ( cum ar fi Turcia ) etc. BTW o investigație britanica într-un scandal de mită imens / kick - back care implică multe-miliarde din vânzarea de avioane BAE în Arabia Saudită . a fost dejucat de Tony Blair pe motiv de "interese nationale" Asta e de fapt MAFIA NATO-UE
TARE ASTA
09 Dec 2014

Tare asta.
BRAVO!
09 Dec 2014

I-ati bagat in BELEA! Cred ca mor de oftica!
CROCODIL
09 Dec 2014

Dar cu afacerea salilor de sport , cind se desecretizeaza ? Pariul cu Mercedesul lui nastase - tiriac ?
MANIX
09 Dec 2014

Sa faci atatea smecherii pe spatiul M.A.I.fara ca Vulpea sa nu stie nimic ma indoiesc..Poate daca cineva de la domnita Codruta il intreaba de una,de alta,poate,poate.... Zic si eu ca omul care are incredere ca D.N.A-va face lumina.
VLAD DAN GEORGESCU
09 Dec 2014

Toata stima si tot respectul pentru dezvaluirile clare, grafica schemei de frauda excelenta si curajul de a le publica. Presa germana are de invetat multe de la colegii din Romania. Succes mai departe.
DAN MIHĂESCU
09 Dec 2014

Magistrală,abisală,magnifică anchetă, semnal sonor al unei galaxii neştiute ce bântuie spaţiul astral; parfum original şi unic al frumoşilor nebuni ani '90 ai presei româneşti. Mereu am fost onorat că am semnat alături de Mihai Pâlşu în publicaţiile trustului EXPRES şi în cotidianul ZIUA.
PSD-UL ESTE FRUNTEA ???
09 Dec 2014

“Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost “uns” in functia de director CFR Calatori la nivel national. Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice “parghiile trandafirii” de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top. La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care nu a mai organizat o licitatie, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si intabulat. Pe vremea comunistilor, Vasile Secara a fost secretar de partid al complexului CFR Cluj. Dupa anii 90, a devenit pesedist si inginer sef in gara clujeana, apoi sef adjunct de statie si sef de gara. In momentul de fata, la Vasile Secara au ramas neschimbate cel putin doua caracteristici: PSD si sefia. Inainte de Paste, clujeanul a fost numit sef la CFR Calatori in noua structura de conducere a companiei. Cu toate acestea, el a plecat de la conducerea CFR Calatori Cluj in urma unor controale facute de CFR SA si Ministerul Transporturilor. In timpul unuia dintre aceste controale, Vasile Secara s-a imbolnavit brusc si a intrat in concediu medical. Mai amuzant este si ca verificarile respective s-au “imbolnavit”, iar rezultatele lor nu au mai fost date publicitatii.” Bravo domnule ministru RUS, PSD-ul o interminabila pepiniera penala. NU VA CRAPA OBRAZUL ??? Jolly-jokeri de la CFR Calatori In urma cu ceva timp, compania CFR Calatori a incredintat, fara licitatie, catre societatea Informatica Feroviara(UNDE ESTE MARE SEFA , SOTIA FOSTULUI MANAGER PRIVAT"SMART" DE LA CFR CALATORI, DOROBANTU VALENTIN), suma de 7.200.000 de lei pentru servicii informatice. De ce nu s-a facut licitatie? Numai bosul CFR Calatori, Vasile Secara, poate spune, dupa ce se va consulta cu stapana achizitiilor de la aceasta comp
DREPTATE
10 Dec 2014

Nu il cunosc personal pe Dl Pâlșu, grație Netului mai citesc ce scrie mai ales sub sigla STUDIU de CAZ. Mă alătur domnilor Vlad Georgescu și Dan Mihăescu. domnilor aceast material ESTE O LECȚIE DE PRESĂ. Bravisimo dl PÂLȘU.
TARANU
10 Dec 2014

E! Asta presă! Dai la cap ca Mihai Viteazu, și-n stânga și-n dreapta
HARRY DUMITRESCU
10 Dec 2014

Orice putem spune despre 'dânşii', mai puţit un singur lucru . . . şi anume : CA NU SUNT PATRIOTI ! Ba chiar din contră ! SUNT DE UN PATRIOTISM EXACERBAT ! Au lăsat de o parte totul : doctrine de partid, idealuri politice, orgolii, instincte primare, ba chiar şi familii (unii dintre ei) ! Au 'ars toate punţile' - 'şi-au dat mâna peste ţară' şi 's-au pus pe treabă'...temenic, organizat până in cel mai mic detaliu ! şi TOTUL din PATRIOTISM ! TOTUL pentru a scăpa acestă ţară de 'balastul' incomod al al valorilor ei, a bogăţiilor ei . . . !
HARRY DUMITRESCU
10 Dec 2014

Orice putem spune despre 'dânşii', mai puţit un singur lucru . . . şi anume : CA NU SUNT PATRIOTI ! Ba chiar din contră ! SUNT DE UN PATRIOTISM EXACERBAT ! Au lăsat de o parte totul : doctrine de partid, idealuri politice, orgolii, instincte primare, ba chiar şi familii (unii dintre ei) ! Au 'ars toate punţile' - 'şi-au dat mâna peste ţară' şi 's-au pus pe treabă'...temenic, organizat până in cel mai mic detaliu ! şi TOTUL din PATRIOTISM ! TOTUL pentru a scăpa acestă ţară de 'balastul' incomod al al valorilor ei, a bogăţiilor ei . . . !
HE.HE.HE...
10 Dec 2014

In afara de fata lui Dan Nica care are o expresie mai umana, mai asezata, alaturi de fata aluia sprijinit de masina (Dieter Zetche) care seamna cu elvetianul Jean Marie Raymond din serialul “Taramul lupilor”, uitati-va atent la fetele celorlati din alt “Taram al lupilor” , de pe la noi: au fete de infractori sadea, in ciuda costumelor si-a limbajului! Cocos, bun de fragezit prin luarea la palme a falcilor sale rozalii de atata buna-stare, trebuia jumulit de pene, pinteni apoi taiat ciocul (pentru ciorba), NU inainte de a cucuriga pe la DNA! Lui Ioan Rus, ii trebuie lecitina pentru a-si aduce aminte de prostiile facute aici si pe la Cluj, ceea ce i-ar mai relaxa fata de Robocop, aplicandu-i concomitent un sut in dosul ministerial, spre a-l ajuta sa i se ridice mintea de la cur la cap, prin marturisire – tot pe la DNA! Lui Oprea i-as taia stelele de pe umeri ca sa-l mai cobor din ‘nimbul’ de stele din alt Avatar, in care ne-aruncara intr-o adevarata Gaura Neagra, el traind in fantezie (de-acolo tragandu-i-se probabil sprancenele negre, in unghi ascutit, plus mintea albastra care viseaza bani, bani si iar bani…); Blaga – ramane buldogul care latra la toata lumea: si la stapan, si la dusman, dar si la sluga! Tiriac – tenismanul batran cu aura de ‘nobil’ de Ev Mediu, vesnic perciunat si specializat, in manarii! Udrea – ‘fetita’ cu fundite care stie sa innoade interese-‘alese’, precum manerele pretioase de la propriile-i posete!
CROCODILUL FLAMAND
10 Dec 2014

UDREA si URDAREANU......impreuna pentru "regele" bastardul Paul si mafia imobiliara SA TRAITI BINE,adica UDREA si generalii SIE-CONTRAINFORMATII MAPN-SRI,Urdareanu,Ciobanu,Dragoi etc etc etc
MDA...
10 Dec 2014

Nu prea se vorbeste de Urdareanu de la UTI, cu toate ca-i bagat in toate kk-turile in care trebuie sa fie MOT, in prima linie!
BRAVO PALSU !!
10 Dec 2014

Bravo Palsu !! Sa dea Dumnezeu sa apara la suprafata oamenii cinstiti si sa conduca Romania asa cum trebuie ! Iar borfasii, penalii si semirepetentii cocotati in posturile cheie din tara asta sa pateasca ce merita !! Sper sa se recupereze si mare parte din banii furati !!! DOAMNE-AJUTA !
ELLENA
10 Dec 2014

Mi se face rau,asta-i tara in care traim?
LA NAIBA!
10 Dec 2014

E adevarat D-le Palsu ce spun altii? "Dosarul EADS face primele victime, dar nu în rândul celor implicați în dosar, ci în rândul presei. Directorul Cotidianului Puterea, Mihai Pâlșu, a fost suspendat din funcție după o anchetă jurnalistică de amploare pe ”Dosarul EADS”. ”Publisherul si deţinătorul brand-ului Puterea nu susţin ipotezele, judecăţile si concluziile emise de jurnalistul Mihai Pâlşu in articolul „EXCLUSIV! Schema Fraudei EADS. Manevrele lui Oprea, mita lui Nica, vedeţi cine a negociat cu Lagardere, frăţia Ţiriac-Zetche-Zoller…” publicat la data de zece decembrie ac.Publisherul şi deţinătorul brand-ului Puterea se delimitează de articolul domnului Mihai Pâlşu deoarece nu conţine probe relevante ideilor susţinute şi aduce atingere codului deontologic. Ca urmare a acestui incident, domnul Mihai Pâlşu a fost suspendat din funcţia de director al cotidianului Puterea până la prezentarea probelor care pot justifica acuzaţiile emise sau până când organele de justiţie vor proba indirect cele susţinute”, se arată în comunicatul cotidianului Puterea." P.S. Unde naiba-i comunicatul asta, ca io nu-l vaz...
VA FAC ASTIA PROBLEME
10 Dec 2014

D-le Palsu? Spuneti-ne si noua, ca sa stim...
CROCODILUL FLAMAND
10 Dec 2014

se pare ca DNA-ul e gelos pe PALSU ca e mai iute decat ei...........le-a luat-o inainte Si care e problema daca l-au suspendat???dosarul EADS merge inainte,nici o grija
L-A SUSPENDAT, DAR
10 Dec 2014

ce mananca bre Crocodile? Omu'asta n-are si el nevoi, familie, facturi...
CROCODILUL FLAMAND
10 Dec 2014

acum poate intelegi de ce eu sunt nonstop flamand...........cine se cearta cu licuriciul este luat la ochi si atacat de servitorii licuriciului Tocmai de aia trebuie calcati acesti "licurici" si servitorii lui cu bocancul pe cap........ca nu sunt deloc inofensivi,ci dimpotriva ataca in haita precum hienele si nu sunt dispuse sa cedeze prea usor Cat despre Palsu,probabil ca in viitorul apropiat va avea ziarul lui,orice sut in fund e un pas inainte
BRONTOZAUR
10 Dec 2014

Se va face gramada mare , jumatate din tara . Atunci se va da un decret de AMNISTIE . Din aceasta cauza sint tinute si date toate o data . EI ramin cu malaiu si prostimea cu buza umflata .EL cu Nastase au tras in nas , cite 1000 femei si se lauda .La toate chefurile de acum si inainte tot ei erau . Nu le convine sa se spuna nimic de inalta mafie din societate . Lasa-ti presa si cetateni sa distruga mafia , va ajuta . Totul este un inceput , simbure de realitate . Daca nu erau fapte , nu aveau ce comenta . Alo D N A - recuperati si bani furati . Nu astaptati decrete . Succes .
MIHAI
10 Dec 2014

Dl Nica ,Nastase,Udrea,sa faca repede acte de "donatie" a imobilelor din Poiana Bv.ca asociatii s-au vám speriat si nu garanteaza ca rezista.Ar da ún exemplu si pentru ceilalti"acoperiti".
MIHAI PALSU
10 Dec 2014

Comunicat de presă Astăzi, 10 decembrie 2014, am oferit românilor, de ziua mea de naştere, un cadou jurnalistic unic: “Schema fraudei EADS”. Din poziţia de director editorial al cotidianului naţional PUTEREA, am publicat o anchetă bine documentată care nu încalcă în nici un fel codul deontologic. Informaţiile publicate de mine, şi care ne arată imensul jaf comis din bani publici de către anumiţi miniştri ai Guvernului României în Afacerea EADS, vor fi confirmate de Procuratura din Munchen şi de DNA. Tot astăzi, de ziua mea de naştere, în urma anchetei “Schema fraudei EADS”, patronii ziarului PUTEREA mi-au oferit, la rândul lor, un ”cadou”: m-au suspendat din funcţia de director editorial. Conform contractului pe care îl am, patronii au acest drept. Nu voi comenta niciodată deciziile patronilor publicaţiei. Vă las vouă, stimaţi cititori, plăcerea de a trage concluzii pertinente! De 25 de ani de zile, sunt jurnalist şi înţeleg foarte bine importanţa unei anchete şi daunele pe care ea le poate produce. De aceea, îi invit pe toţi cei care au furat de la stat în Escrocheria EADS, în frunte cu fostul premier Adrian Năstase şi foştii şi actualii miniştri Ioan Rus, Gabriel Oprea, Vasile Blaga, Cristian David şi Dan Nica, să-şi ceară scuze public şi să se retragă definitiv din viaţa politică. Ar fi un act de onoare! Le mulţumesc celor care au ţinut să-mi transmită mesaje de susţinere, sau de confirmare, în urma publicării anchetei “Schema fraudei EADS”. Pe toţi cei implicaţi în Escrocheria EADS, îi anunţ pe acestă cale că bulgărele de zăpadă a luat-o la vale şi nu mai poate fi oprit. Personal, am în pregătire episoadele 2 şi 3 ale acestei anchete, cu un subiect atât de arzător încât unora le produce insomnii şi atacuri de panică. Am să prezint opiniei publice informaţii reale, aşa cum am făcut-o şi până acum în acestă anchetă, şi în altele ce au fo
MIHAI PALSU
10 Dec 2014

şi în altele ce au fost confirmate de DIICOT sau DNA. Vă mulţumesc tuturor pentru suportul acordat, dar şi pentru cadouri, indiferent de natura lor. Mihai Pâlşu Jurnalist PUTEREA P.S. Mulţumesc, în special, realizatorului Radu Moraru, NAŞUL TV, pentru faptul că mi-a permis să prezint şi “pe sticlă” ancheta jurnalistică “Schema fraudei EADS”.
HMM...
10 Dec 2014

Bine c-ati aparut si ne-ati transmis cateva cuvinte! Incepusem sa cred ca v-au saltat astia, nu alta! Pentru ziua Dvs.de nastere va urez LA MULTI ANI si un altfel de LA MULTI ANI...CU EXECUTARE tuturor celor implicati in porcarii de genul EADS! De-aici reiese ca fosta Securitate n-a murit NICICAND in Romania din moment ce actioneza in 'ascuns' prin metode incercate pe pielea romanilor de 50 de ani - 25 ai tov.Ceausescu, 25 - ai Guv.'democrate' de dupa '89!
FLORINS
10 Dec 2014

Un sincer bravo, d-le PALSU!
UN NAIV
10 Dec 2014

Patronii ziarului Puterea ar trebui sa va fie datori pentru evenimentul jurnalistic pe care l-ati produs. Din decenta, dupa ce justitia isi va spune cuvantul daca va va da dreptate, banuiesc ca nu au doar intentia de a va reaseza in locul meritat ci ca va vor oferi pozitia de partener in afacere. La multi ani si putere ! Recititi If !
STATI ASA!
10 Dec 2014

Spuneti inaintea P.S.-lui, semnandu-va INCA - "Mihai Pâlşu Jurnalist PUTEREA"! Deci! Chiar daca ati fost suspendat din functia de conducere a ziarului, ramaneti ca jurnalist simplu, executant, nu? Adica nu v-au rejectat total, nu?
BAU BAU
10 Dec 2014

Palsu ramane jurnalist la Puterea si director editorial suspendat. Nu l-a dat nimeni afara de acolo.
TARE PALSU
11 Dec 2014

Nasutv zice că: "Proprietarul titlului Puterea este Adrian Thiess, iar patronii societăţii comerciale care editează ziarul: Gabi Bleandă şi Georgian Puiu." Ce spune Palsu in comunicatul său: "Personal, am în pregătire episoadele 2 şi 3 ale acestei anchete, cu un subiect atât de arzător încât unora le produce insomnii şi atacuri de panică. Am să prezint opiniei publice informaţii reale, aşa cum am făcut-o şi până acum în acestă anchetă, şi în altele ce au fost confirmate de DIICOT sau DNA."
SEVERINEANUL
11 Dec 2014

Îl cunosc pe Pâlșu din liceu. Afurisit, atenție nu copia, se certa la cuțite cu profesorii, mai ales cu cel de matematică, deși știa că poate lua 3 sufla elevului de la tablă, juca fotbal, era vedeta liceului, era un coleg de nădejde. Dar avea un mare defect pentru anii 70-80. Refuza să se tundă scurt și pierdut la spate. Bă băieți, v-ați pus cu cine nu trebuie, dintotdeauna Pâlșu a fost antisistem. Ați încercat o figură cu escrocul de Duicu și v-ați fript. DNA l-a ridicat pe Duicu așa cum a prevăzut Pâlșu. A fost veselie mare în Severin. Eu zic că în maxim o săptămână vor începe să cadă capetele din schema lui Pâlșu. Și atunci trioul de patroni fără ouă, Thiess, Bleandă, Puiu, ce va face? Va îngenunchea în fața lui Pâlșu!!! Atenție băieți, am uitat să vă spun ceva important: profesorul de matematică a pierdut războiul cu Pâlșu.
PETRU
11 Dec 2014

Crancen...!
SEVERINEANUL
11 Dec 2014

Tot eu! Duicu a încercat să-l cumpere pe Pâlșu și nu a reușit așa cum a făcut cu ăla de la B1TV, Bădin, care acum dă cu subsemnatul la DNA în cazul Duicu. Tot Duicu s-a lăudat în Severin că a cumpărat pe unul dintre patronii ziarului care a interzis publicarea unui articol scris de Pâlșu și care fusese deja trimis la tipar!!! Bă fraierilor, în Severin lui Duicu i se mai spune și Țiganul și Lăudărosul. Duicu striga în gura mare prin Severin că a cumpărat toată presa din București. Postul lui Ghiță, pe Gușă, pe Bădin de la B1tv. Zicea că dacă nu i-a închis gura lui Pâlșu l-a prostit pe unul dintre patroni și toto a obținut ce a vrut. Cât de prost a fost acel patron să facă afaceri cu un țigan. Dacă Duicu va fi întrebat la DNA pe cine a plătit ca să scoată ancheta cu el din PUTEREA, eu zic că ați dat-o rău de gard. Repet. V-ați pus cu cine nu trebuia. Dacă voi aveți impresia că Pâlșu se oprește, atunci sunteți niște bieți copii și trebuie să vă lăsați de afaceri cu presa, nu duceți băieți. Apropo, pe cine a jignit Pâlșu de Thiess i-a cerut să-și ceară scuze? Pe Rus, pe Blaga, pe Oprea, pe Maior sau pe Elena Udrea? Are dreptate Pâlșu! Cei enumerați trebuie EI să-și ceară scuze public și să părăsească scena politică!
VIOREL
11 Dec 2014

La multi ani si multa sanatate Dl.MIHAI PALSU si un un mare BRAVO pentru tot ceia ce faceti.
MIHAI PALSU
11 Dec 2014

Schema Fraudei EADS. Stiri de la Vlad Georgescu,jurnalistul care a declanşat în Germania scandalul EADS: 1. Un inalt functionar de stat roman colaboreaza de mai mult timp cu Parchetul din Munchen. 2. De putin timp, un alt inalt functionar de stat roman colaboreaza cu Parchetul din Munchen si cu... DNA. 3. Schema Fraudei EADS publicată de mine în ziarul PUTEREA a ajuns pe masa procurorilor din Parchetul din Munchen. Multumesc Vlad Georgescu
CROCODILUL FLAMAND
11 Dec 2014

Se mentine in top "cele mai citite"...NO COMMENT (in orice ziar din lume Palsu era premiat)
DA PENTRU PREMIU
11 Dec 2014

Mihai Palsu a fost deja premiat de milioane de cititori: A declanşat în România fenomenul Schema Fraudei EADS. Un fenomen car va produce multe daune cum chiar ne spune dl Palsu. Aşteptăm episoadele următoare. sunt tare curios ce vorm mai spune patronii Thies, Bleandă şi Puiu.
BRONTOZAUR
11 Dec 2014

BRAVO CELOR CARE RISCA SA SPUNA ADEVARUL SI INDICATI PENTRU OAMENI LEGII, NUMAI SA FACA TEMA CORECT SI SA APLICE LEGEA . JUMATATE ASTEAPTA DREPTATE SI RISCA SI CEALANTA JUMATATE DE CARACATITA , ASTEAPTA SA FACA O HORA MARE SA NE DEA IN CAP , CA SPUNEM ADEVARUL . BRAVO - SUCCES- PALSU SI RESPECTIV PUTEREA . D N A RECUPERATI BANI FURATI IMEDIAT DIN TOATE JONGLERIILE MAFIEI GHERTOILOR DIN GRUP . BUBA TREBUIE SPARTA IMEDIAT , DACA SE AMINA SE FACE HORA MARE SI SE DISTRAGE ATENTIA FAPTELOR . RECOMANDARE >>> SA SE FACA UN MANITOR OFICIAL AL TUTUROR DATORIILOR MAFIOTILOR , PE CONTURI INTERNE SI EXTERNE , PE AVERILE LOR , PE FAMILII SI FIRME
PT.BRONTOZAUR!
11 Dec 2014

ha! Ce idee strasnica asta cu un Monitor Oficial al tuturor datoriilor mafiotilor (conturi interne, externe), averi/familii si firme!
CROCODILUL FLAMAND
11 Dec 2014

va imbatati cu apa rece;astia pe care-I numiti voi "mafioti" nu sunt decat niste pioni bagati in fata de adevaratii mafioti,adica sefii lui Isarescu(licuriciul) Nu uitati ca in Romania au fost falimentate foarte multe banci care au disparut....si HOCUSPOCUS a aparut ErsteBank care a readus capitalul furat Romaniei ca si "investitie austriaca" Pe langa bancherii astia care au jecmanit suta de miliarde de euro "mafiotii" vostri sunt doar hoti de tip "alba-neagra" Mai mare escroc decat cuplul "Isarescu-licuriciul" eu nustiu unde poti sa gasesti....si culmea totul e facut cu pixul,nu cu cagula si pusca Iar "licuriciul" lucreaza la Viena cu niste rabini,asezonati cu reteaua CIA-nazista-STASI a lui REINHARD GEHLEN De aia sunt nume asa de grele ,cancelari germani,era si Ariel Sharon,si baietii de la Goldman Sachs,Rotschild-Rockefeller care gandesc la modul "EU SUNT PROPRIETARUL PLANETEI IAR VOI SCLAVII MEI"
CROCODILUL FLAMAND
11 Dec 2014

exemplu de "smotoceala" eficienta-un control la sange al BNR si sa faceti acolo statistica cu miliardele de euro plimbate prin bancile off-shore si firme-paravan cu aprobarea lui 666666ITZIKARESCU O sa aveti surpriza ca Marele-intunecat(licuriciul)a sterpelit peste 100de miliarde de euro pe care le-a "imprumutat" fraierilor de pagubasi cu dobanda E ca si cand iei credit cu dobanda propriul tau portofel de la hotzomanii cu "alba-neagra".....CE DREAQU E MAI PENIBIL DECAT ASTA....decat sa-ti f..uti propria nevasta in grup la felinarul rosu(dupa ce ai platit cate un numar pentru fiecare din grup) Cam asta e economia romaneasca condusa de talharii 666666(licuriciul)cu gulere albe
MASURI:
11 Dec 2014

Prima masura: stabilirea unui stalp vertical al puterii, eradicand miscarile separatiste din teritorii, pe guvernatorii (baronii) rebeli si pe oligarhii care vor dorii sa dezmembreze ‚imperiul’ care nu-i mai recunoaste!
A DOUA MASURA:
11 Dec 2014

curatarea guvernului si confiscarea sumelor uriase de bani furati de prin conturile ori saltelele ‚alesilor’ din sau din afara de Bucuresti.
A TREIA MASURA:
11 Dec 2014

Slabirea seminificativa a puterii oligarhilor-magnatilor regionali, a influentei acestor stapani locali si-a puterii lor care, in zilele noastre este mai mare decat cea a guvernantilor oficiali.
A PATRA MASURA:
11 Dec 2014

Epuizarea acestor magnati, baroni prin impovararea lor cu taxe, misiuni sociale, servicii guvernamentale, ca ei sa nu mai aiba timp sa devina asa de bogati si puternici.
A CINCEA MASURA:
11 Dec 2014

stabilirea unui fond de stabilizare a tarii provenit din confiscarea averilor uriase ale baronilor, politicienilor, oamenilor de afaceri, a interlopilor, inclusiv a neamurilor lor...care sa fie folosit pentru cetateni, sa fie transparent in privinta sumei totale adunate, dar si a cheltuielilor.
A SASEA MASURA:
11 Dec 2014

privind chestiunile demografice: 1. incurajarea romanilor ‚din afara’ sa revina in tara; 2. crearea conditiilor prielnice de locuit ‚la tara’ 3. Concomitent, crearea conditiilor pentru relocarea masiva a locuitorilor din zone centrale spre provincii; daca se reuseste, aceasta stabilitate adusa zonelor defavorizate (in prezent) va face sa reinvie o explozie a ratei natalitatii, sfarsind printr-o adaptabilitate exceptionala la noua locatie, incepand cu generatia a doua.
PT.LACOSTE!
11 Dec 2014

In privinta lui Itzarescu, stiu! Stiu si aia din guvernul actual si din toate guvernele! Numai ca vezi tu...si asta e ales si reales la al tzaspelea congres! Are la cur baterii Duracell ca regina Marii Britanii si este agreat de romani ca 'vot al increderii' pozitionat al doilea in sondaje! De ce este tinut acolo de 25 de ani?! De ce i-au reinnoit boii din Parlament anul asta DIN NOU, statul sezutului sau numai pe scaun de guvernator? Pt.ca asa au primit ordine, in rest...
CROCODILUL FLAMAND
11 Dec 2014

macar sa inteleaga si romanul cum e cu "licuriciul";si eu sincer sa fiu am crezut in 1989ca Ceasca era paranoic cand a zis "agenturili straine";dupa care cineva mi-a zis prin 1994 ca Itzikarescu,Roman si altii sunt masoni33 si ca ei conduc Romania Si bineinteles am crezut ca omul e fugit cu sorcova.........si de abia dupa 10ani am inteles fenomenul Adica toata politica e doar circ si paine,ca de fapt conduce ex-SECURITATEA care si-a ales stapan "licuriciul" Si in loc de legitimatia de prim-secretar au acum sortulet si sabiutza Vezi Nastase-Blair,Itzikarescu-Rotschild,tot grupul de la Monaco si Nissa ,si lista e extreme de lunga Culmea e ca baietii nici nu se feresc,totul e la vedere si cu blagoslovirea Bruxelles-ului Acum mai nou din cauza lui Putin s-a cam stricat carutza,dar nu prea-mi fac eu iluzii ca Putin nu e interest sa ne dea vreo pomana Pur si simplu asistam la un razboi intre bancherii "licurici" si Moscova,si ne mai bucuram cand hienele se imputineaza,ca se bat pe resursele Romaniei In final o sa castige un grup de hiene;cine dreaqu o sa le mai sufle in ciorba la alea?timpul stie raspunsul
CORECT!
11 Dec 2014

Daca din sabiile incrucisate (d)intre astia mai cade si-o gaina moarta in curtea noastra, ne bucuram (ca prostii), o jumulim si o halim fiarta...ca, intamplator are denumire de-nnaripata (gen Cocos) e si mai bine, inseamna ca-i predestinata sa fie mancata pentru ca e imbuibata si deja imbatranita in nebuniile facute prin batatura generala, crezandu-se in propria-i ograda!
BRONTOZAUR
11 Dec 2014

Inventariarea tuturor datoriilor pentru stat . Stilpul infamiei scris . Alfel da averea lui bunica precum niste jegosi din moldova si se pierde urma jmanglelii .
SEVERINEANUL
12 Dec 2014

Am văzut emisiunea din seara asta de la NasulTV. Eu v-am spus bă, patronilor, să nu vă puneți cu Pâlșu că o luați pe coajă. Aveți mare noroc că el își duce luptele între patru ochi nu ca voi orbilor în văzul lumii. Thiess a firmat că el nu-i poate spune lui Pâlșu cum să scrie, dar tot el ne spune că îi sugera lui Pâlșu să se uite pe goagle să vadă cu cine are el afaceri și să nu mai scrie de amicii săi care îl sună apoi după ce apare ancheta pe la 8 dimineața. Tot Thiess ne mai spune că într-o discuție telefonică Pâlșu l-a înjurat și i-a închis telefonul în nas. Păi ce i-ai cerut neică de ți-a trântit Pâlșu telefonul? Nu cumva să nu publice vreo anchetă? Bă, patronilor, bă fraierilor, bă voi nu înțelegeți că Pâlșu se hrănește cu energia voastră, pentru el presiunea e mană cerească. Bă, patronilor, are dreptate Pâlșu când spune că a luat ziarul de jos și la dus foarte sus. Mi-e milă de voi, bă patronilor de doi lei. Schema Fraudei EADS e genială așa cum i-a spus lui Thiess unul dintre cei trei care l-au sunat. Iar altui i-a zis că ancheta e atât de tare încât ați belit-o. Patroni fraieri
RATOIU
12 Dec 2014

sunt mai multe sanse sa-l vedem dupa gratii pe tudor vladimirescu decat pe tiriac, stati linistiti!
MIHAI
12 Dec 2014

Sunt in tara documente despre care cei mai mari mafioti habar nu au.Nu e inca timpul lor,dar e aproape.Ar fi bine sa colaboreze inca de acum.Maiq sunt si "imaculati "care vor intra in joc
CROCODILUL FLAMAND
12 Dec 2014

Voi acum nu transformati chestia asta in ceva personal cu Tiriac,sau mai stiu eu cine;e vorba de cei care sunt implicate in spaga cu banii UE;aici problema este fapta ca atare,e chiar neinteresant cum se cheama persoanele implicate,dar cu siguranta nu se acopera asemenea fapte deaorece toate tarile din UE sunt parte la investigatie Ce tot bateti campii cu Tiriac,sunt niste generali care au aranjat porcariile,si le cam tremura chilotii ca nu merge cu abureala la Bruxelles,chiar daca esti hotzoman cu stelutze pe umeri Tiriac in cel mai rau caz e complice dar nu autorul principal,deoarece el nu are vreo functie la MAPN sau SRI/SIE Spaga e cu epoleti,precum s-ar zice
CORNEL
13 Dec 2014

Bravo,Mihai esti un mare ziarist,in cine sa mai credem,singura DNA ne mai poate salva ca natie si o societate civila solida,restul la groapa de gunoi a istoriei9(1989-2014) perioada celui mai mare furt din avutia acestui neam.
SOTIA PORCULUI
14 Dec 2014

ha , ha , ha , daca se mai sapa mult tucangiu - arendas nastase saracul nu mai poate infiinta inca 10 firme in lant , care sa gestioneze bazele sportive care le-a acaparat , pentru viitor mai bun .Pleaca din tara cu tresele de general care a luptat la Turtucaia , cu 1000 de femei . Ba dar 10 - 20 ani ce au facut in tara lui Papura - voda . Bravo crocodil , cind mergi la vinatoare ?
COBE
14 Dec 2014

Au fost,sunt si vor fi mana in mana,inclusiv asa zisa justitie (i)dependenta,iar acum ca si-au luat tara inapoi vor fura ca si pana acum sau mai mult.Ca sa linisteasca macar inca un an boborul au dat la venituri doi poli pentru un mic si o cinzeaca in plus,pentru liniste si pace.
CROCODIL
18 Dec 2014

Bravo generalisime cu 5 stele , la intrecut si pe Stalin la grade . La-i medaliat pe colegul de turca , te-ai bucurat la frimituri .
COBE ACUM
25 Dec 2014

Ce bine daca ar porni motoarele acum .
NICOLAE
26 Dec 2014

Politruci astia chiar vor sa desfinteze Romania prin furturile lor.Iti vine sa-ti pui latul la gat când vezi cum praduiesc tara.
ION ION
01 Ian 2015

palsu mare greseala trebuia sa astepti comunicatul DNA
CACARE ESTE ION
04 Ian 2015

aha , Ioane peste 50 ani
ROMANUL ,ROMAN
06 Ian 2015

Hotii si talharii.Toti.
ARINA
18 Ian 2015

SI TOTUSI,DOSARUL EDAS,INCA NU SE MISCA.INCA SE MUSAMALIZEAZA/DE CE OARE?
CARACATITA VIITOARE
18 Ian 2015

a fost la ei sa aranjeze , s-ar putea si mina dreapta Blaga , deocamdata sint in pauza de masa , o vopseste !
PENTRU ION ION
06 Feb 2015

De ce a gresit Palsu? Daca ai ceva argumente te rog sa le explici aici ca sa intelegem si noi, "pulimea". Ion Ion esti amambil sa ne luminezi? Sau esti doar un postac platit sa trimiti semnale?
NIC.
09 Feb 2015

extraordinar articol,felicitari d-le Palsu,asteptam si alte dezvaluiri.multumesc pentru stirile data.
NIC.
09 Feb 2015

extraordinar articol,felicitari d-le Palsu,asteptam si alte dezvaluiri.multumesc pentru stirile data.
NIC.
09 Feb 2015

extraordinar articol,felicitari d-le Palsu,asteptam si alte dezvaluiri.multumesc pentru stirile data.
NIC.
09 Feb 2015

extraordinar articol,felicitari d-le Palsu,asteptam si alte dezvaluiri.multumesc pentru stirile data.
BUNI
21 Feb 2015

Johannis s-a întâlnit cu Holland și se va întâlni cu Merkel în curand. Nici o legătură cu această afacere. Oprea și UPNL au sărit printre primii ca și Nastase și Voiculescu sa-și arate susținerea pentru "tacutul"Voiculescian Hellvig la SRI.Nu vor mai zornăi catusele, directiva e clara. Poate doar în direcția celor care nu sunt în ecuația USL, gen Ponta și famiglia, Basescu, Udrea, basisti care nu se caiesc, atenție Coldea și Kovesi, Ghita, și cam atat. Restul IMUNITATE.
CROCODILUL FLAMAND
21 Feb 2015

sa faca cum au facut in Grecia...daca tot au furat si spalat banii imprumutati de la FMI atunci sa se anuleze toate imprumuturile facute la FMI.....pentru ca au fost FRAUDULOASE si PENALE Vorba lui Johannis...STOP SI DE LA CAPAT...DATORIE ZERO CATRE FMI...V-ati mutat banii dintr-un portofel in celalalt...faceti-va bors acum ROMANIA VA DA ZERO EURO INAPOI LA MUUUUUUUUUU.........EEEEEEEEEEEEEEE...SA VA DEA TIRIAC,UDREA,ZOLLER BANII
CROCODILUL FLAMAND
21 Feb 2015

RECLAMA.....CUMPARATI ABSORBANTUL UNIVERSAL DE PLESHKOI....SUGE TOT DIN PORTOFEL...CA E MARE SAU MITITEL...SUGE SI INGHITE TOT...SI BANCHERI CU BANCI CU TOT.....GARANTAT VAN-GHELIE(OLANDEZ)
CROCODILUL FLAMAND
21 Feb 2015

RECLAMA...CUMPARATI SPANAC...POPEYE QIORUL-MARNARUL A DEVENIT ALIBABA SI CEI 40DE HOTI...AU FURAT BUGETELE LA TOTI...DUPA CE A MANCAT CONSERVE DE SPANAC..SI S-A STERS CU ABSORBANTE DE PLESHKOI
CROCODILUL FLAMAND
21 Feb 2015

RECLAMA...CUMPARATI DULCEATA REGALA DE LA VISCRI...VETI DEVENI LATIFUNDIARI LA NANA PRIN MAGIE NEAGRA DACA MANCATI UN BORCAN DE DULCEATA DE VISCRI...BER-FI-GE..HOKUSPOKUS...ABRACADABRAAAAA???TZAK SI PAK...PREPARATUS TZAPTZARAPUS...STATUL De DREPT BLA BLA BLA..INDEPENDENTA JUSTITIEI BLA BLA BLA...DREPTUL LA PROPRIETATE..UN MOFT ...HAHAHAHA...V-AM CIURUIT FRAIERILOR...HA HA HA...AICI LA DUBAI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA....HA HA HA
VAMPIR
28 Feb 2015

Vine cit de curind justitia peste el .
PAUL
20 Mar 2015

Daca s-ar face investigatii privind implicarea generalului izmenar Oprea Gabriel in contractul EADS, impreuna cu fostul prim ministru Nastase Adrian si daca s-ar depista avantajele lui Haplea in chiloti Tiriac din toata aceasta afacere, ar rezulta niste lucruri *fantastice*, de fapt penale.
HAZNAUA COMUNA
04 Iun 2015

Cel mai mare mafiot . Ai belit-o Belini , cit de curind .
BRAVO D-LE PALSU!
04 Iun 2015

Ati realizat o GALERIE FOTO maistra - le vedem mutrele la toti, ca lumea....se pare ca se vrea ingropat EADS-ul (din pacate)!
HAHALERA
05 Iun 2015

A TAIAT PADUREA BANEASA SI-A FACUT UN BUNCAR - COMPLEX PARTICULAR . ASTEAPTA SA CROSETEZE UN DECRET PENTRU A INSCRIE CELE CITEVA MII DE MASINI , NEINSCRISE SI ADUSE FARA TAXE VAMALE . LA EL SE PERMITE ORCE ?
EADS SI MICROSOFT
03 Ian 2016

EADS si Microsoft sper sa se faca lumina in 2016
OPT
06 Ian 2016

Bai voi vreti sa ajunga regele afacerilor din Romania Ion Tziriac la puscarie ?! Pai se paote dom'le ? Primarii aia care ii cereu spaga regelui Tziriac unde ar trebui bagatzi ?! Parerea mea e ca ar trebui spanzurat, si stiu ca suna radical dar prin saracia prin care au trecut milioane de romani cu mizerii inclusiv ca Tziriac cred ca aveti mai multe sanse sa gasiti politisti corupti ca astia sunt batuti in cap rau din politie nu ai cu cine dicuta pe acolo.
MR. X
06 Ian 2016

domnule Klaus Iohannis , cand incepeti curatenia clasei politice? -TOTI!
UN BRASOVEAN
10 Dec 2016

Un golan de Brasov care nu a fost prins, inca ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz