2020-08-14 18:00

Gigi Becali i-a trasat obiectivul lui Bogdan Andone: Bani, bani şi iar bani!

 |  13:34
Gigi Becali i-a trasat obiectivul lui Bogdan Andone: Bani, bani şi iar bani!

Secundul lui Mihai Teja din sezonul abia încheiat, Bogdan Andone, a fost prezentat miercuri, oficial, ca noul antrenor principal al echipei FCSB. La conferinţa de presă ţinută la Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru, Andone a părut apăsat de noua funcţie şi de ce calvar îl aşteaptă, a vorbit extrem de puţin în comparaţie cu “stăpânul său”, cel care i-a trasat obiective clare: bani, bani şi iar bani. Nu palmares, nu titlu, nu cupă, ci calificarea în grupele Europa League, adică să îi bage în buzunare 15-20 de milioane de euro.

“Uitaţi-vă ce faţă de om smerit are! Eu aşa vreau, să lucrez cu oameni smeriţi şi buni. Că sunt eu destul de nesmerit!. La început nu-i fac nicio schimbare! Dar vedem pe parcurs, dacă nu merge bine treaba…. Dacă Andone face treaba bine, sapă și face struguri și îmi dă vin bun, din care gust și îmi place, adică ne califică în Europa League și eu iau 10-15 milioane, îi mulțumesc. Îi sărut mâna daca îmi dă vin bun. Dacă nu, vine stăpânul și dă bătaie. Asta e filosofia mea. Pe mine mă interesează banii. Nu titlu, nu cupe, doar bani, bani şi iar bani. Se va schimba totuşi puţin apariţia mea. Nu e bine să apar eu atât de mult, mai ales după meci. După meci, eu, Becali, mânios... puteţi să mă sunaţi la bucurie. Dacă pierde echipa, să nu mă sunaţi, că eu mă supăr şi nu vrea să vorbesc. Vreau să-mi schimb atitudinea. Vreau mai multă linişte cu viaţa mea. Am 61, vorbiţi cu unu de 30! Un cal de bătaie, pe care să-l călăriţi. Ajunge, am 61 de ani, nu mai sunt de bătaie. O să fie altfel. Din dragoste vă spun asta. Nu e frumos să sune telefonul şi să nu răspund. La bucurie să mă sunaţi. La supărare nu, pentru că supăr şi alţi oameni. Filosofia mea de viaţă e că angajatul e angajat şi stăpânul e stăpân. MM mi-a spus mereu că Bogdan le face pe toate. Eu am pus la cap, MM n-a ştiut. I-am spus să stea liniştit, că avem antrenor, pe Bogdan Andone. Eu aveam acolo o apărare, care ştiam că o să vină, care era Bogdan Andone. Cu Edi nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu am vorbit cu el, ştiam că el o să fie, nu ştiu ce s-a întâmplat. Dacă Dumnezeu i-a deschis drumul lui Bogdan... Edi i-a dat mesaj lui MM şi nu are rost să mai vorbim de el. Înţeleg că el are de plătit 120.000 la clauză şi nu vrea să plătească. Atât! În rest, întrebaţi-l pe Edi”, a spus Gigi Becali.

"Am primit vestea cu încredere, cu entuziasm. E o mare provocare. Sunt convins că vom forma o echipă puternică, avem jucători de calitate şi vrem să formăm un grup unit, o echipă agresivă, care să  încerce să câştige cât mai multe meciuri şi să ne îndeplinim obiectivele. Ce mă recomandă? Să-l întrebaţi pe domnul Stoica sau pe alţi oameni cu care am lucrat, pentru că ei vor răspunde mai bine ca mine ce a determinat acaestă alegere. Sunt cumnat cu Marius Şumudică, am fost colegi de echipă la Sportul Studenţesc, din 93-94, avem o relaţie bună, dar fiecare cu drumul lui, cu filozofia lui de fotbal, şi drept dovadă ne-am despărţit după ce am luat campionatul cu Astra. A fost o experienţă extrem de importantă să lucrez cu el. Sunt puternic din punct de vedere psihic şi cred că nu vor fi probleme. Sistemul în care am jucat eu la echipele pe care le-am antrenat până acum a fost 4-3-3. Îmi place foarte mult ideea şi filozofia lui Hagi de la Viitorul şi am încercat pe cât posibil să implementez la echipele la care am antrenat şi lucrurile au mers bien spre foarte bine. Probabil vom încerca în 4-3-3 şi vom vedea în continuare de cum vor decurge lucrurile. Lotul este foarte bun valoric, echilibrat, cu jucători cu exprienţă, gen Pintilii, gen Filip, şi cu jucători tineri sau foarte tineri cu calităţi extraordinar de bune. Sper să facem un bun mix din aceşti jucători şi să scoatem maximum din el", a declarat şi noul antrenor al FCSB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE