2020-02-27 07:37

Jaful UGSR. Victor Ciorbea are altă viziune

 |  16:32
Jaful UGSR. Victor Ciorbea are altă viziune

Într-un comunicat de presă remis redacţiei, fostul lider de sindicat, primar general al Capitalei, premier şi membru ASF, actual Avocat al Poporului, Victor Ciorbea, afirmă că a primit un NUP nu pentru că s-ar fi prescris fapta, ci pentru că nu ar fi comis nici o infracţiune. Redemă integral comunicatul lui Ciorbea şi aşteptăm replicile ugeseriştilor care deţin munţi de dovezi că le-a fost furat patrimoniul.

“Cu privire la acuzaţiile apărute în presă, privind presupusul jaf al patrimoniului sindical, la care aş fi participat, alături de alţi lideri sindicali, la începutul anilor ’90, ţin să fac unele precizări extrem de importante:

Împotriva  rezoluţiei prin care s-a dispus neînceperea urmăririi penale pentru prescrierea faptei, am făcut plângere la procurorul ierarhic superior. Plângerile formulate de mine au fost admise şi s-a dispus neînceperea urmăririi penale pentru inexistenţa faptei şi/sau, după caz, a inexistenţei elementelor constitutive ale acesteia.

Plângerile formulate de către Aurelian Pavelescu împotriva acestor din urmă soluţii, au fost respinse, ca nefondate, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, secţia penală. Aşadar, orice fel de încercare de implicare a mea în acest caz, are caracter de denunţ calomnios, calomnie şi urmăreşte afectarea imaginii mele”.

Avocatul Poporului,

Victor Ciorbea

Bucureşti, 23 iunie 2014


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-28

In legatura cu acest articol...

CAMPANIILE PUTEREA. Mitrea, Ciorbea, Luca, Hossu, Costin, Baciu, Petcu şi jaful UGSR
Parerea ta...

CINEVA NEOFTICOS
23 Iun 2014

Pai ce va asteptati domnilor ugeseristi ca Ciorbea sa recunoasca furtul, pai cu ce ocazie Ciorbea sa aiba caracter. Sau Hossu sau Petcu sau Baciu sau Costin. Aud
ION ION
17 Sep 2014

bravo domnule avocat
ION ION
17 Sep 2014

bravo domnule avocat .scurt si concis.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine