2020-07-09 05:57

Martorul care aruncă în aer cazul Caracal: Fetele nu sunt moarte. Am vorbit cu Luiza Melencu

 |  11:10
Martorul care aruncă în aer cazul Caracal: Fetele nu sunt moarte. Am vorbit cu Luiza Melencu

Deși statul român le-a declarat decedate pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, declarațiile unui martor ar putea schimba tot ce știm despre cazul crimelor din Caracal.

Ipoteza conform căreia Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt în viață este din ce în ce mai vehiculată, astfel încât familiile lor speră că Gheorghe Dincă a mințit în fața anchetatorilor. Acesta a declarat că le-a ucis pe cele două fete, incinerându-le, ulterior, însă – cel puțin deocamdată – misterul persistă.

O martoră cu identitate protejată a declarat, la România TV, că a văzut-o pe Luiza Melencu în Italia. Vă reamintim că patroana unui local din Napoli a declarat, la rândul ei, că a recunoscut-o pe Alexandra Măceșanu după ce aceasta a intrat în barul ei. Luiza Melencu ar fi fost văzută în localitatea Scauri, în apropiere de Napoli.

„Fetele nu sunt moarte! Să nu se mai insiste pe această treabă! Fetele sunt luate! Eu am văzut-o pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. pe Luiza. Deci, Luiza sigur nu e moartă. Și ea a spus că Alexandra e cu ea. A zis că Alexandra este cu ea, a zis de acea probă de sânge că a fost luată sau tăiată din piciorul ei sau al Alexandrei, nu am înțeles. Și că: Pe noi cine ne-a scos din țară..” și a zis: Fii-sa!” Unde ați văzut-o pe Luiza? Am ieșit de la muncă, lucrez într-un magazin și am pauză. În Scauri. Este, să spunem așa, un mic orășel între Napoli și Roma. Cred că la începutul lui septembrie. Nu mi-am dat seama, nu urmărisem cazul. Acest bar are trei trepte, probabil că și-a dat seama că sunt româncă. Nu înțeleg… Mi-a zis: Help me! (n.red.: Ajută-mă!)”, a declarat femeia.

Surse judiciare au precizat, pentru mediafax.ro, că procurorii DIICOT au solicitat autorităţilor din SUA sprijinul specialiştilor FBI în realizarea analizelor ADN în privinţa Luizei. Cererea procurorilor a fost transmisă într-un timp foarte scurt de Ministerul Justiţiei. Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susţinut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz