Cine este Marius Ichim, șeful AUR București. A pierdut banii împrumutați la… „păcănele”

Un personaj extrem de controversat a ajuns în fruntea AUR București. Marius Ichim este fiul fostului șef SIPI Buzău, fiind un împătimit iubitor al jocurilor de noroc, având datorii de mii de euro pe care trebuie să le înapoieze „prietenilor”. Familia tânărului AUR-ist a cochetat cu PSD Buzău.

Marius Ichim este angajat la Garda de Mediu, mai exact la Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate București, asta în condițiile în care mama sa, Carmen Ichim, conduce de ani buni Garda de Mediu Buzău.

Citește și: PMP se infiltrează în AUR! Vizită secretă la sediul partidului | EXCLUSIV PAPARAZZI

Acesta încasează anual de la stat nu mai puțin de 37.830 de lei sub formă de salariu, la care se mai adaugă alți 4.312 lei, dintr-un proiect din care face parte, la aceeași instituție.

Soția sa, Ichim Alina, încasează ceva mai puțini bani anual de la statul român, 17.146 de lei sub formă de salariu de la Agenția de Plăți și Intervenție Pentru Agricultură Arad.

Un iubitor al jocurilor de noroc

Prietenii din anturajul lui Marius Ichim susțin că aceasta este un împătimit jucător al jocurilor de noroc, având datorii de mii de euro la prieteni, pe care a uitat să le mai înapoieze. Poate că după apariția acestuia articol, acesta va restitui banii împrumutați pentru a-i juca, cel mai probabil la aparate.

Este fiul fostului șef SIPI de la Buzău

Foto: observatorulbuzoian.ro

Despre Marius Valentin Ichim, tatăl șefului AUR București, presa locală a scris în 2016 că se pensionează și renunță la funcția de șef al SIPI Buzău(serviciul de protecție internă al MAI) pentru a fi numit de primarul PSD de Buzău în funcția de șef al Poliției Locale, însă n-a mai fost numit. 

În schimb, a ajuns consilier personal al primarului PSD al comunei Mărăcineni, de unde a încasat, în 2018, un salariu de 49.000 lei, pe lângă pensia de cadru militar în valoare de 130.536 lei, adică peste 100 de milioane lei vechi pe lună.

Ichim, în familia PSD

Mama șefului AUR București, Adriana Carmen Ichim, a fost numită în trecut de PSD prefect de Buzău. 

După ce și-a anunțat cu fast candidatura la Consiliul Județean în 2020, Carmen Ichim a decis să se retragă din cursa electorală și să candideze alături de președintele PSD al CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, sub forma unei alianțe locale a PSD și PRO ROMÂNIA.

Mii de euro au fost pompați în campania electorală a PRO România Buzău, jurnaliștii aveau inclus inclusiv un plin de gaz la una dintre stațiile GPL a familiei Ichim, susțin surse apropiate partidului.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole