DEZASTRU. Primăria Giurgiu mai are în cont doar 16 lei și este îndatorată pe 7 ani

După două mandate, traseistul primar al Giurgiului Nicolae Barbu a pierdut, spre disperarea sa, la alegerile din 27 septembrie 2020, primăria municipiului în favoarea liberalului Adrian Anghelescu.

Disperarea fostului edil PP-DD, PSD trecut în acest an la Pro România, provine din faptul că nu a crezut că poate pierde primăria. Dar, la scurt timp după ce a descins în primărie, noul edil Adrian Anghelescu a avut un șoc.

În casieria primăriei Giurgiu se mai găsesc doar, atenție, 16 lei. În plus, edilul liberal a descoperit că fostul primar Nicolae Barbu a îndatorat municipalitatea pentru următorii șapte ani, ceea ce înseamnă că la ora actuală se poate pune lacătul pe sediul acesteia.

Practic, la ora actuală nu sunt bani pentru salariile angajaților primăriei, inclusiv a celor de la Poliția Locală, pentru persoane cu handicap și nici pentru ajutoare sociale.

Noul primar Adrian Anghelescu a anunțat că va cere audit ceea ce a stârnit furia fostului primar care nu dorește să descopere „găurile” pe care le-a lăsat moștenire giurgiuvenilor.

1 COMENTARIU

  1. Furios sau nu fostul primar trebuie sa prezinte si sa justifice situatia financiara a primariei!!Pentru orice eventualitate el a pregatit visteria goala ,Castiga aducea banii in caserie,nu castiga ii facea o surpriza noului primar.Logic este sa prezinte situatia financiara a primariei cel putin pe ultimul mandat!!Trebuie transparenta si legalitate fara sentimente!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...