2020-07-05 04:34

1 milion de euro, cheltuieli de protocol ale Guvernului Ponta

 |  19:42
 1 milion de euro, cheltuieli de protocol ale Guvernului Ponta

Cheltuielile de protocol făcute de guvernele conduse de Victor Ponta în perioada în care acesta a fost premier se ridica la 4.150.425 lei, adică aproape 1 milion de euro.

Din datele transmise de SGG, la solicitarea BreakingNews24, suma de 1 milion de lei a fost cheltuita pentru "tratatii la cabinet", in timp ce 1.249.296 lei s-au dus pe mese oficiale si alte cheltuieli cu delegatiile straine primite la Palatul Victoria, precizeaza sursa citata, care publica lista completa a cheltuielilor de respective.

Pe de alta parte, Realitatea TV a transmis ca aproape 3 milioane de lei s-au cheltuit de catre guvern cu deplasarile lui Victor Ponta in turneele efectuate in Asia si tarile arabe.

Numai pentru turneul de 10 zile efectuat in Adzerbaijan, Kazahstan, Uzbekistan si China s-au cheltuit de la buget 1,7 milioane de lei, din care aproape 1,6 milioane de lei au fost alocati pentru utilizarea aeronavei guvernamentale.

Conform Realitatea TV, in ultima deplasare efectuata in Mexic, inainte de a-si da demisia, Victor Ponta si cele sapte persoane din delegatia care l-a insotit au cheltuit peste 174 de mii de lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz