2020-02-22 13:45

A fost DECONSPIRAT! Unde se ASCUNDE Valeriu Zgonea de când a părăsit PSD

 |  20:43
A fost DECONSPIRAT! Unde se ASCUNDE Valeriu Zgonea de când a părăsit PSD

Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților, exclus din PSD în 2016 după ce i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, s-a “refugiat” la Institutul național de cercetare în Informatică (ICI). ICI se ocupă de gestionarea domeniilor de internet .ro

Zgonea, de profesie inginer de căi ferate, a reprezentat România la conferința internațională organizată de RIPE NCC, organizație care administrează resursele de numerotație internet (adrese IP) pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia Centrală, la Amsterdam, anul trecut, în perioada 15-19 octombrie, arată Hotnews.

A fost DECONSPIRAT! Unde se ASCUNDE Valeriu Zgonea de când a părăsit PSD
zoom

O sursă guvernamentală a declarat recent pentru HotNews.ro că Valeriu Zgonea,  în prezent judecat de DNA pentru trafic de influență, s-ar fi angajat la ICI - Institutul Național de Cercetare in Informatică, el fiind văzut des la sediu.

Tot la ICI s-a retras de aproximativ 2 ani și Valerian Vreme, fostul ministru al Comunicațiilor, dar acesta are măcar studii în domeniu.

Procurorii anticorupție l-au trimis în judecată pe fostul președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, într-un dosar de trafic de influență.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

ANONIM
07 Feb 2019

ROMANIA TARA BANANIERA.................
MANDOLINA
07 Feb 2019

sobolanul, slab alfabetizat, este specializat in "cai FURATE" !!!
ANONIM
28 Feb 2019

La fel cacodrutza cea plagiatoare si mincinoasa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine