2020-07-07 02:21

Academia de Poliție, condusă de un celebru umorist de la Grupul Vouă

 |  17:42
Academia de Poliție, condusă de un celebru umorist de la Grupul Vouă

Schimbări majore în conducerea Academiei de Poliţie. După ce vechea conducere a fost înlăturată, actualul rector este Daniel Torje, preşedinte al Senatului Academiei, profesor de educaţie fizică şi membru al grupului umoristic "Vouă".

Comisarul-şef Daniel Torje este, la bază, profesor de educaţie fizică şi şi-a început cariera didactică în 1991 ca profesor suplinitor la Liceul Industrial nr. 6 din Piteşti. Din această funcţie, Torje a devenit direct preparator universitar, în 1992, la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza”, unde a urcat până la cel mai înalt rang universitar şi a deţinut funcţiile de şef al Biroului Tradiţii şi Relaţii Publice şi şef al Catedrei de Educaţie Fizică a Academiei, potrivit datelor din CV-ul publicat de Editura Ministerului Afacerilor Interne. În document, acesta nu a notat şi faptul că este unul dintre membrii grupului umoristic "Vouă", scrie News.ro.

Academia de Poliție, condusă de un celebru umorist de la Grupul Vouă
zoom
Pe site-ul Companiei Teatrale "Vouă” acesta se prezintă ca actor amator, cu apariţii episodice în serialele "La Bloc", "La Servici", "Nimeni nu-i perfect", "Fete de măritat", şi arată că a scris 12 cărţi de specialitate şi una de proză poliţistă intitulată "O parte din mine”.

Odată cu împuternicirea comisarului-şef Daniel Torje în funţia de rector al Academiei de Poliţie, ministrul Afacerilor Interne Petre Tobă i-a mai împuternicit în funcţiile de prorector pe comisar-şef Ştefan Eugen Prună şi comisar Sergiu Adrian Vasile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-10Parerea ta...

TOBA DE ESAPAMENT
14 Mar 2016

Eu de fapt voiam sa-l pun pe Florin Calinescu, dar dupa aceea trebuia sa-l pensionez la limita de varsta.
ANONIM
27 Mar 2016

Dl. Comisar Sef Torja, buna gluma, il sfatuim ca de aceasta data sa aiba grija cu documentele clasificate sa nu le mai piarda cum a facut in anul 2011
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz