2020-05-25 18:12

Adjunctul IPJ Timiş şi şeful Poliţiei Recaş, printre cei nouă cercetaţi după UCIDEREA poliţistului Cristian Amariei

 |  15:15
Adjunctul IPJ Timiş şi şeful Poliţiei Recaş, printre cei nouă cercetaţi după UCIDEREA poliţistului Cristian Amariei

Poliţia Română a anunţat, luni, că s-a finalizat prima etapă a controlului dispus la IPJ Timiş, după uciderea poliţistului Cristian Amariei, mort în misiune, în timp ce oamenii legii încercau să prindă un interlop din Timiş, pe Ionel Marcel Lepa. Între cei cercetaţi sunt adjuncţii şefului IPJ Timiş şi şeful Poliţiei Recaş.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Române, transmis, luni, prima fază a verificărilor dispuse de conducerea IGPR, la nivelul IPJ Timiş, după moartea poliţistului Cristian Amariei s-a finalizat şi a fost declanşată cercetarea prealabilă faţă de nouă colegi ai săi, între care adjuncţii şefului IPJ Timiş pe linie de ordine publică şi poliţie judiciară şi şeful Poliţiei Oraşului Recaş.

De asemenea, s-a dispus cercetarea prealabilă faţă de şeful Serviciului Investigaţii Criminale; faţă de şeful Servicului de Logistică, faţă de agentul din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, care avea în lucru dosarul urmăritului, faţă de adjunctul şefului I.P.J. Timiş pe linie de poliţie judiciară, faţă de şeful Serviciului de Ordine Publică şi faţă cei doi agenţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Urmăriri.

Verificările au arătat că poliţistul Cristian Amariei nu avea vestă antiglonţ, iar pentru efectuarea misiunii a utilizat un pistol Carpaţi cal. 7,65 mm, fabricat în anul 1994. De asemenea, colegul său, de la Poliţia Oraşului Recaş, avea asupra sa un pistol de aceeaşi marcă. Ambii poliţişti aveau câte două încărcătoare a câte 6 cartuşe fiecare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08

In legatura cu acest articol...

Ionel Marcel Lepa, criminalul poliţistului din Recaş, s-a sinucis în penitenciar

Ultima oră! Ionel Marcel Lepa şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor. Ce spune despre crima sa

Marcel Ionel Lepa, operat sub paza trupelor speciale, care asigură protecţia personalului. Criminalul fusese împuşcat

Breaking news! Ionel Marcel Lepa, ucigaşul poliţistului din Timiş, a fost capturat. Arma crimei, găsită asupra sa
Parerea ta...

COADA DRACULUI
08 Iul 2019

ERAU PE MINARIE SI AFACERI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine