2019-10-19 20:34

Adrian Năstase, DEZVĂLUIRI pe blog despre Ionela Prodan

 |  13:49
Adrian Năstase, DEZVĂLUIRI pe blog despre Ionela Prodan

Ex-premierul PSD-ist Adrian Năstase relatează, pe blog, o serie de amintiri cu și despre regretata artistă Ionela Prodan.

"A murit Ionela Prodan. O mare artista, un om extraordinar, un suflet deosebit, o prietena. Prezentă tonică. O voce puternică ce nu accepta compromisuri. Mi-o aduc aminte de la reuniunile departamentelor PSD, unde punea intrebari oneste, adeseori stânjenitoare.

Mi-o aduc aminte din campaniile electorale, mai ales din zona Olteniei. Mi-o aduc aminte din zecile de convorbiri telefonice, in care isi arata nemultumirea pentru ceea ce se intampla in jur. Mi-o aduc aminte, in apartamentul ei, vorbindu-mi despre credinta si despre suferinta, despre viata, despre calatorii, despre fiicele ei.

Dar, mai ales, pastrez in amintire imaginea ei – asa cum am vazut-o la televizor – din ziua de 22 iunie 2012, cand, imi povestea Andrei, a venit in fata spitalului Floreasca, unde ma aflam la reanimare, pentru a-mi spune, cu multi alti prieteni, „La multi ani!". Odihneste-te in pace, Ionela!", scrie Adrian Năstase.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-17Parerea ta...

LEVST.
17 Apr 2018

bombonel incearca sa traga focul la oala sa, vrea sa arate ca intreg poporul(prin reprezentantii folk si" alti prieteni") au facut de garda in fata spitalului unde i s-a pansat zgarietura de la gat, cine stie cu ce facuta, ca, cu arma a tras "in luna", ca daca-si tragea in gat, era -demult- dat in gat...Nu-mi amintesc nimic de aceasta Ionela prodan, dar -dupa stiri- avea probleme serioase cu pancreasul si ficatul, iar fiica sa a cerut expres medicilor sa nu comenteze despre ea, poate fi orice , insa statistica arata ca aceste afectiuni(MAI ales la persoane care-in general- au trait bine) sunt datorate abuzului de alcool...
ANONIM
17 Apr 2018

Despre morti numai de bine , DESPRE POLTRUCI PUSCARIASI EI NU AU CE CAUTA IN VIATA PUBLIGA mai cum e cazul poponarului in cauza cu origini gunoioase.................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray