2020-07-08 17:33

Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV, executat silit pentru o datorie de 5 milioane de dolari

 |  14:13
Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV, executat silit pentru o datorie de 5 milioane de dolari

Fostul patron al postului de televiziune, PRO TV, Adrian Sârbu are din nou mari probleme cu legea, acesta urmând a fi executat silit. Astfel, un apartment pe care fostul mogul îl deţine într-un complex elegant din Mamaia va fi scos la licitaţie pentru suma de pornire de 310.000 euro.

Adrian Sârbu  va râmâne fără  imobilul pe care îl avea în celebrul complex Caelia, raiul milionarilor din Mamaia. Apartamentul va fi scos la licitație peste mai puţin de o lună de către un executor judecătoresc din Bucureşti. Cartierul este considerat ca fiind cel mai de fiţe din Mamaia, aici având proprietăți Mircea Sandu, Vasile Blaga, Ciprian Marica sau George Copos, susţin jurnaliştii de la Kanal D.

Conform actelor aflate pe masa executorului judecătoresc  apartamentul lui Adrian Sârbu are 2 camere şi o suprafață de 79 mp. Preţul de pornire a licitaţiei este de 1,42 milioane lei (aproximativ 310.000 euro), conform unor evaluări realizate de un specialist. Adrian Sârbu este debitor la două bănci comerciale, în urma unor contracte de credit în valoare de peste 5.000.000 dolari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-30Parerea ta...

ANONIM
30 Iul 2018

ACOPERITUL ESTE UNUL DIN PRINCIPALII CRIMINALI AI EVENIMENTELOR DIN DEC 1989. Trebuie judecat si inchis pe viata dupa ce i se confisca averea pana la al patrulea neam
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz