2020-02-26 19:02

Adriana Stoicescu, de la postul B1TV, prinsă într-o maşină furată

 |  18:45
Adriana Stoicescu, de la postul B1TV, prinsă într-o maşină furată

Poliţiştiide frontieră au oprit, la sfârşitul săptămânii trecute, la intrarea în ţarăprin punctul de trecere a frontierei Naidăş, judeţul Caraş Severin, o maşinăfurată în Serbia şi înmatriculată pe Primăria Reşiţa, în care se afla şijurnalista Adriana Stoicescu de la postul B1TV, precizează surse judiciare.După ce au verificat actele maşinii Audi A4 înmatriculate pe Primărie,poliţiştii au constatat în baza de date că vehiculul figura ca furatdinSerbia.

Anchetatoriiaudeschis imediat un dosar de cercetarepenală, şoferul a fost audiat, iar jurnalista atrebuit să dea şi eadeclaraţii în faţa poliţiştilor.

În aceeaşizi şi tot la Năidaş, poliţiştii de frontierăau mai oprit o maşină de teren marca Mercedes, înmatriculatăînaprilie 2009 în România, care însă fusese declarată ca furată în Italia înseptembrie 2009. Anchetatorii presupuncă, în acest caz, ar fi existat o înţelegere între proprietar şi aşa-zisul hoţ.Mai precis, primul i-a lăsat timp celui de-al doilea să şteargă urmeleşisă înmatriculeze în Româniamaşina,iar ulterior aceasta să fiedeclarată furată şi să se încaseze banii din asigurare în Italia.Şi înacest caz a fost deschisdosar de cercetare penală.

Potrivitpoliţiştilor de frontieră,în conformitate cunormele UniuniiEuropeneşi ale Spaţiului Schengen, prioritar este controlul la intrareaîn ţară, respectiv în România, şi nu cel la ieşire.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-12Parerea ta...

GEORGETA
23 Aug 2010

b1, prietenii lui basescu, nu?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine