2020-02-22 13:47

ALERTĂ NAȚIONALĂ. Un pompier din Gorj a DISPĂRUT fără urmă. Colegii l-au văzut supărat înainte “să-l înghită pământul”

 |  14:55
ALERTĂ NAȚIONALĂ. Un pompier din Gorj a DISPĂRUT fără urmă. Colegii l-au văzut supărat înainte “să-l înghită pământul”

Un angajat al Gărzii de Intervenţie Tismana, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, a dispărut fără urmă de mai bine de 24 de ore. Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, a declarant că bărbatul dispărut se numeşte Ilarion Nicuşor Arjocu şi are 36 de ani. Persoanele care pot oferi detalii pentru găsireaacestuia sunt sfătuite să sune imediat la 112.

”La data de 14 ianuarie, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 40 de ani, din comuna Padeş, cu privire la faptul că fratele său, Arjocu Ilarion Nicusor, de 36 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi jandarmi efectuează căutări în zona localităţii de domiciliu şi în împrejurimi, fiind dispusă şi punerea în urmărire la nivel naţional”, a declarat, corespondentului Mediafax, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Pompierul a mers, duminică dimineaţa, la serviciu, iar colegii lui au observat că este supărat. Văzând că este abătut tare, superiorii lui ar fi decis să-l trimită acasă, fiindu-i acordată o zi liberă. Bărbatul trecuse cu bine ultima testare psihologică, din luna august a anului trecut.

”Ştiu că a dispărut de acasă, duminică, în jurul orei 18.00. Nu avea probleme în familie, era un băiat liniştit. Nu ştiu să fi avut probleme în dragoste. A fost la serviciu, a plecat de acolo, a venit acasă, ar fi spus familiei că merge prin grădină, să ia puţin aer şi nu s-a mai întors. Nu ştiu să fi avut vreo relaţie, nu este căsătorit, nu are copii. Ne-am mobilizat toţi, sperăm să fie găsit. Mă gândesc că îl găsim în viaţă, pentru că era liniştit, nu era cu probleme. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mă surprinde pentru că nu am văzut un comportament aparte, era liniştit. Îi plăceau călătoriile, dar a plecat de acasă fără bicicletă, fără ATV, fără maşină, fără telefon, fără documente”, a afirmat, pentru sursa citată, Antonie Serafim, primarul comunei Padeş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-15Parerea ta...

ANONIM
24 Ian 2018

L au rapit extraterestri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine