2019-11-21 08:35

UPDATE. ALERTĂ printre poliţiştii din toată ţara pentru găsirea ARMEI furate din casa lui Niculae Bădălău. Senatorul, amendat şi lăsat fără permisul de port-armă

 |  12:32
UPDATE. ALERTĂ printre poliţiştii din toată ţara pentru găsirea ARMEI furate din casa lui Niculae Bădălău. Senatorul, amendat şi lăsat fără permisul de port-armă

Alertă printre poliţiştii din întreaga ţară. Arma care i-a fost furată senatorului Niculae Bădălău din locuinţa sa din Giurgiu este în atenţia poliţiştilor din toată ţara pentru a putea fi găsită, susţin pentru Mediafax surse apropiate anchetei. Totodată, anchetatorii se întorc duminică la locul fasptei pentru noi cercetări.

UPDATE 13.23. Senatorul PSD Niculae Bădălău a rămas fără permisul de port armă pentru o perioadă de 5 ani şi a fost amendat cu 5.000 de lei, au precizat pentru Mediafax surse judiciare. După 5 ani, el poate solicita din nou acest drept.

Niculae Bădălău a încălcat regimul armelor şi muniţiilor, adică articolul 129, punctul 11 din Legea nr. 295 /2004: „Titularul dreptului de deţinere a armelor letale are obligaţia să păstreze armele şi muniţiile înscrise în permisul de armă, asigurate astfel încât să nu permită accesul la ele al persoanelor neautorizate, în condiţiile prevăzute în normele metodologice de aplicare a legii”. (...) În cazul in care arma a fost pierdută sau furată din motive imputabile posesorului, măsura anulării dreptului vine cu o interdicţie de autorizare ulterioară pentru o perioadă de 5 (cinci) ani. Anularea dreptului este prevăzută de art. 45, alin. 1, lit. d) si este sancţionată de art. 129, punctul 52, raportat la art. 130, alin. 1, lit. e) cu amendă în cuantum cuprins între 5.001 si 10.000 lei”.

Arma care i-a fost furată senatorului PSD Niculae Bădălău este implementată în sistem, mai spun sursele citate. Acestea nu au precizat condiţiile în care a fost păstrată arma.

Până în prezent, au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă şi în cursul zilei de duminică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-04

In legatura cu acest articol...

BÂRFĂ-ŞOC în PSD. Valiza cu documente TeleormanLEAKS ar fi dispărut din casa lui Bădălău

Când vor fi PUBLICATE primele documente din TELEORMANLEAKS. Anunţul RISE PROJECT: Apare şi DRAGNEA!

LOVITURĂ pentru Dragnea: Există TeleormanLEAKS. Mii de documente de la Tel Drum, descoperite de un sătean

Casa senatorului PSD Niculae Bădălău a fost SPARTĂ de hoţi. Familia era acasă în momentul jafului
Parerea ta...

# BUMERANGUL
08 Noi 2018

Hoţii ELIBERAŢII au intrat în ,, PÂINE " : toţi au SERVICI' ...
ANONIM
09 Noi 2018

SA INTREBE DE JMENURI , INFORMATORII LUI MADALIN VOICU .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray