2020-01-27 11:24

Alertă! Un deputat din Parlamentul României a pierdut contactul cu realitatea! Iată dovada

 |  21:01
Alertă! Un deputat din Parlamentul României a pierdut contactul cu realitatea! Iată dovada

Cătălin Rădulescu, președintele PSD Diaspora, deputat de Argeș, vicepreședinte al Comisiei de afaceri europene a Camerei Deputaților, propagă pe pagina sa oficială de Facebook nu doar mesaje antiamericane, preluate de pe site-uri conspiraționiste ale aparatului de propagandă rusesc, ci și articole despre demoni și civilizații extraterestre care s-ar afla pe Pământ. BN24.ro a intrat în posesia unor capturi de ecran realizate de prietenii deputatului, care au acces la mesajele acestuia de pe contul de Facebook. „Atunci când nu distribuie articole dubioase, deputatul PSD își petrece timpul făcându-și fotografii în baie și în dormitor, pe care apoi le face publice”, remarcă BN24.ro.

Și cu OZN-uri în cap și cu iubite imaginare

Rădulescu a devenit mai precaut, de când s-a fript cu iubita imaginară Chris, pe care a abordat-o pe Facebook, din proprie inițiativă, încercând să obțină de la aceasta favoruri sexuale. A aflat, ulterior, că, în realitate, a discutat cu un redactor PUTEREA (Marius Florian), care a pescuit în „apele” rețelei de socializare, cu ajutorul unor conturi create special, ce păreau a aparține unor domnișoare cu sex-appeal.  Marius a pornit de la premisa că sunt mulți deputați și senatori care, în timpul ce ar trebui rezervat activităților parlamentare, se ocupă cu „vânătoarea” online de „fetițe dulci”. Presupunerea lui s-a dovedit cât se poate de întemeiată, între cei care l-au abordat, crezând că au de a face cu „bucățele” adevărate, numărându-se doi deputați - primul, deputatul PSD de Galați, Florin Pâslaru, al doilea, colegul său de Argeș, ginecologul Cătălin Rădulescu. Pâslaru s-a abținut de la comentarii publice, după ce relația sa imaginară a fost expusă. Rădulescu, în schimb, a trecut la insulte și amenințări. „O făcătură ordinara făcută probabil de fostul meu consilier care a fost dat afara in dec , o mizerie . Astăzi Avocații mei vor actiona ziarul in judecată pt ca e inadmisibil ca sa denigreze pe oricine cum vor ei . Eu sunt in spital de doua sapt iar modul asta de a se face jurnalistica mincinoasa fara minimul de deontologie de a cerceta adevarul trebuie sa înceteze . Si Dle Marius , mie nu mi s-a făcut vreun dosar de corupție ci pt ca un procuror a considerat ca faptul ca fratele meu care e administratorul COMP noastre nu sunandu-ma la tel pt a ne consulta ca asociații , mi-a creat mie o stare de incompatibilitate, o prostie care nu exista in lume , intr-o Legislație defecta in Codul penal din Romania. Insa instanta a înlăturat acest control jud abject pus de acest procuror . In ceea ce privesc Proprietățile la care faceti cu obstinenta referire va precizez ca toate dar absolut toate sunt Moștenite de la părinții si bunicii mei impreuna cu frații mei , eu nu am cumpărat vreun teren sau pădure in viața mea. Si nu dle Marius am si casa si apartamente in care stau dar sunt proprietatea COMP noastre , nu stau pe strada asa cum ari afirmat . Insa toate aceste lucruri le veți discuta cu Avocații mei in instanta pt ca m-am saturat sa fiu calomniat de toate curvele si toți incultii pt ca s-a scos calomnia din codul penal . V-a trebui sa o reintroducem . La revedere”, a scris Rădulescu, într-o română foarte aproximativă, pe forumul articolului publicat de PUTEREA. Dosarul de corupție la care a făcut trimitere Rădulescu este unul greu, aflat într-o fază avansată, cu deputatul trimis în judecată de DNA.

Judecat pentru dare de mită, falsifică documente oficiale pentru a scăpa de interdicția de părăsire a țării

În aprilie 2014, DNA structura centrală l-a trimis în judecată pe Cătălin Marian Rădulescu, în dosarul 384/P/2013, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția. În vara anului trecut, Rădulescu a primit de la partid funcția de președinte al PSD Diaspora. Din această poziție a încercat să convingă instanța de judecată că este dorit de filialele din străinătate la evenimentele culturale, filantropice ș.a.m.d. A încercat de două ori să primească dreptul de a părăsi țara. Prima dată a eșuat, însă a doua oară, la termenul din 7 noiembrie 2015, șansa i-a surâs. Inculpatul a prezentat mai multe documente în instanță, prin care a „demonstrat” că este musai dorit pe întregul continent, la dat noroc cu șampanie în cadrul evenimentelor politice. Ceea ce judecătorii Înaltei Curți nu știau, iar PUTEREA a dezvăluit în exclusivitate, este că deputatul Cătălin Rădulescu a DISPUS filialelor PSD Diaspora să îl solicite la diverse evenimente! De fapt, documentele au fost redactate la București și trimise la opt filiale din afara țării, de pe adresa office.cleanexpert@gmail.com, de un apropiat al lui Rădulescu, cu dispoziția expresă: „De semnat și returnat - URGENT”. Mai mult, evenimentele la care ar fi urmat să participe Rădulescu nu au avut loc niciodată! Invitațiile în urma dispozițiilor de la București au sosit semnate și ștampilate pe bandă, folosindu-i lui „Berlusconi” de Pitești să convingă instanța să îi acorde dreptul de liberă circulație în afara țării, deși se afla sub control judiciar, pentru a participa la evenimente despre care știa că nu vor avea loc, pentru că el le inventase. Așadar, totul a fost o mascaradă!

Obiectul dosarului de corupție instrumentat de DNA în cazul lui Rădulescu este că acesta a încercat să mituiască un reprezentant al firmei Dedeman Grup. De asemenea, el a fost acuzat că a efectuat acte de comerț, în calitate de reprezentant al, Concordia Con. Strade SRL, firmă la care este acționar, deși acest lucru este incompatibil cu funcția de deputat. Doi martori au dat declarații în instanță, prin care confirmă că deputatul Rădulescu a încercat să cumpere, cu 10.000 de lei, indulgența reprezentantului antreprenorului, astfel încât acesta să nu-l amendeze cu 50.000 de lei pentru lucrări prost efectuate. Înainte de a încerca varianta cu „zăhărelul”, Rădulescu folosise și „biciul”, amenințând cu controale „pentru că este la putere”. Mărturiile verbale au fost completate de procurori cu stenograme în care se discută despre deputatul social-democrat în termeni deloc elogioși: Un „îmbârligător“ care „are de dat bani la multă lume, e vai mama lui!”. „Din dispoziţii superioare de partid şi de stat… am o firmă cu dedicaţie pe asfalt, începând de acu’ o oră. (…) Adică n-am de ales şi tre’ să … fac asfaltu’ cu o firmă cu dedicaţie de pe plan local (…) S-a schimbat modificarea şi dacă vrem să deschidem magazinu’ la timp… tre’ să facem asfaltu’ cu cine trebuie!”, îi spunea denunțătorul Marian Adam, director de investiții în cadrul Dedeman Grup, altui om de afaceri, cu referire la firma lui Rădulescu, Concordia Con. Strade. Martor la tentativa de mituire a fost și subantreprenorul Nicolae Ivănescu care, în instanță, a confirmat spusele lui Marian Adam, precizând că el s-a retras după ce deputatul s-a oferit să-i plătească managerului de proiect cei 10.000 de lei.

Acum, Rădulescu ar putea fi unul dintre beneficiarii Deciziei Curții Constituționale, prin care interceptările realizate de SRI în cadrul anchetelor penale realizate de DNA au fost declarate nule.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-14

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

ANONIM
14 Mar 2016

Noi suntem romani și asta nu e destul!!!!!! Fără creiere nu avem nici o șansă să deveni mai prosti decat. suntem!!!!!!!avem șansă unei singure încercări!!!!!!
ANONIM
14 Mar 2016

Noi suntem romani și asta nu e destul!!!!!! Fără creiere nu avem nici o șansă să deveni mai prosti decat. suntem!!!!!!!avem șansă unei singure încercări!!!!!!
EXAGERăRI
14 Mar 2016

și de-o parte, și de alta! Că e mafiot, să plătească! Că e visător, lăsați-l în pace, e dreptul lui...ce,. vreți să spuneți că în spatele fiecărei politici, nu stau interese-ascunse ce țin de religie, superstiție sau mai bine-zis de războiul dintre lumină și întuneric? Să spună proștii care râd de se cutremură...de ce la Casa Albă există o sală imensă, lugubră, cu un catafalc tronând în mijloc unde se roagă Arhitectului Universal toți masonii care vizitează Casa?! Mucles! Vă băgați unde nu știți și vă dați atei sau liber-cugătători...Adevărul, e altul!
șI DACă SE LEAGă
14 Mar 2016

de ambasadorul SUA, de ce vă doare și mai ales UNDE? Că ăla vrea să ne bage pe gât legiferarea homălăilor, lezbienelor, că vrea o uniformizare ecumenistă, că vrea să primim toți refugiații băgați pe gât că așa gândesc nebunii lumii, etc.ect...iar Putin, chiar dacă fugărește marșurile homo dar pune cip la tot și toate...tot satanist se numește!
OPREșTE MAșINA
14 Mar 2016

în fața unui bancomat, lasă în jos geamul mașinii și-l face pe melc să fie atent la următoarea fază: -Ia fii atent la domnul ăsta...(arată pe unul cu geantă diplomat, cu barbă și îmbrăcat la costum având un card în mână și care apelează la un tip cu servietă, costum și pălărie, spunându-i: Nu vă supărați, știu că-i penibil, dar n-ați putea să-mi împrumutați 50.000? Problema e că am o urgență și aparatul ăsta este defect și...n-am ce să fac, trebuie să iau un taxi. Bărbatul interpelat, scoate portmoneul și-i dă banii ceruți). -Vezi...nu întotdeauna trebuie să te îmbraci în zdrențe ca să primești pomană. Ăsta e un lucru pe care ăia din guvern nu l-au înțeles încă...de câți bani ziceai că ai nevoie? -2-3 milioane! -Urgent? -Sâmbătă... -Ești dispus să faci ceva ca să-i obții? -Adică să devin cerșetor cu carte de credit? (demențial...-:))))) -Tocmai, fără carte de credit. Și, ce e și mai interesant, în locul tău m-aș gândi serios la lucrul acesta...fără să trebuiască să-i ceri!
ALTA:
14 Mar 2016

-Mă Victore, a început să m-apuce sila: mincinoși, turnători, paștele mamii lor pentru câțiva lei, vând și pe tac-su! -Dar ce s-a-ntâmplat? -Citește asta... -Nu măi, nu...cum pot să cred c-ai omorât pe cineva? -Cine semnează? -Lasă mă, dă-l dracului! Un turnător nenorocit! Mă, io trebuie să dau curs la asta, mă înțelegi? -Sănătate! Și dă pe gât un pahar... -Mă obligă legea! -Mda! -Dacă mai erau timpurile-alea pe care le știi tu, numai stăteam de vorbă – ochelari negri, mașină neagră și zdup! S-au schimbat vremurile, trebuie să schimbăm și noi oamenii! -Și, ce trebuie să fac eu? -Să semnezi un angajament. -Asta ce-nseamnă? -Hmm...mai nimic! Stăm așa la o băutură din când în când...și mai schimbăm o vorbă! Hai măi, ce dracu! Dacă voi intelectualii care-ați suferit nu puneți umărul, cum să scăpăm de jigodiile-astea? Zi și tu...Victore! Măi băiatule, rupem asta sau nu? (arată plăngerea incriminatorie).
șI MâINE-țI-ADUCI AMINTE.
14 Mar 2016

- Despre ce? Despre ce să-mi amintesc? - Despre asta: și-i întinde o foaie de hărtie....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine