2020-06-05 22:54

Alexandra Măceșeanu, fata din Caracal, TRĂIA joi seară! Polițiștii s-au perindat pe lângă CASA GROAZEI, dar n-au putut să intervină

 |  16:50
Alexandra Măceșeanu, fata din Caracal, TRĂIA joi seară! Polițiștii s-au perindat pe lângă CASA GROAZEI, dar n-au putut să intervină

Alexandra Măceșeanu, adolescenta de 15 ani care a dispărut de acasă miercuri, 24 iulie, trăia joi seară, 25 iulie. Ba mai mult, fata ar fi reușit să sune la 112 și să ofere indicii despre locul în care se află, însă oamenii legii n-au putut să acționeze la timp, în lipsa unui mandat.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, potrivit Adevărul, că Alexandra Măceșeanu a sunat la 112, joi seară, ea oferind indicii despre locul în care se află. Ba mai mult, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului, însă n-au intrat , pentru că nu aveau mandat. 

”Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum s-a-ntâmplat, au localizat apelul.

După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie“, a mai spus sursa citată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine