2019-09-22 21:32

ALEXANDRU ADAMESCU, arestat la Londra pentru falsificarea unor documente prezentate în timpul procedurii de extrădare

 |  12:50
ALEXANDRU ADAMESCU, arestat la Londra pentru falsificarea unor documente prezentate în timpul procedurii de extrădare

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, a fost arestat preventiv în cursul lunii martie în Marea Britanie după ce o instanţă londoneză a constatat că acesta ar fi folosit acte false în timpul judecării procesului de extrădare.

Sursele citate de Libertatea arată că actele ar fi fost prezentate ca fiind de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dar de fapt ar fi fost falsificate de către omul de afaceri.

La solicitarea procurorilor, instanţa britanică a decis ca Adamescu să nu beneficieze de posibilitatea eliberării pe cauţiune, el fiind arestat preventiv. Procedurile de extrădare în cazul acestuia s-au intensificat iar Adamescu jr. ar putea fi adus curând în România.

La solicitarea DNA, Tribunalul Bucureşti a emis în luna mai 2016 un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Bogdan Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, fiind acuzat de dare de mită.

În ordonanţa procurorilor DNA se arată că "în cursul lunilor iunie şi decembrie 2013, inculpatul Adamescu Bogdan Alexander împreună cu tatăl său a remis, prin intermediari, sumele de 15.000 euro respectiv 23.000 lei magistraţilor Stanciu Ion şi Rovenţa Elena, judecători la Tribunalul Bucureşti - Secţia VII Civilă pentru ca în schimb, aceştia să dispună, în dosare privind procedura insolvenţei, soluţii favorabile unora dintre societăţile la care acţionar era Adamescu Grigore Dan".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-29Parerea ta...

JUSTITIE
29 Mar 2018

Adamescu a confundat justitia din anglia cu ratatii si slugile infractorilor din asa zisa justitie din romania.pe javrele astea ii intereseaza de puscariasi in loc sa-i intereseze de oamenii cinstiti care muncesc pentru a castiga o paine pentru familiile lor.sluga infractorilor toader vrea sa dea bani la puscariasi.pai sa-i dea din pensia lui nu din bugetul tarii.nu mai scapa lumea de hienele psd alde.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray