2020-07-07 03:55

Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA

 |  14:18
Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA

Alexandru Cumpănașu a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Constanța pentru fraudă. Acesta ar fi mințit că deține diplomă de studii superioare atunci când a accesat un post de expert într-un proiect european derulat de SNSPA, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Cumpănașu ar fi mințit în privința studiilor, pentru a lucra, ca expert, într-un proiect european (SIPOCA) derulat de Ministerul Dezvoltării, implementat în parteneriat cu SNSPA. În luna septembrie a acestui an, SNSPA a decis să verifice legalitatea angajării lui Cumpănașu în cadrul proiectului SIPOCA, pentru a clarifica situația privind studiile lui. La acea vreme, Cumpănașu a semnat un document potrivit căruia deține studii superioare.

În funcție de rezultate, SNSPA a anunțat că vor fi luate măsurile legale care se impun.

Verificările SNSPA au fost dispuse după ce, în spațiul public, au apărut mai multe controverse privind studiile lui Cumpănașu. În declarația de avere publicată pe site-ul Biroului Electoral Central înainte de alegerile pentru președinție, la care Cumpănașu a candidat, acesta figura cu 66.762 lei încasați de la SNSPA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-15Parerea ta...

JUICIARISTUL
15 Dec 2019

ACEST GUNOI UMAN TREBUIE BAGAT DIRECT IN CAZANUL LUI DINCA DIN CARACAL care l-a folosit pentru arderea LUIZEI SI ALEXANDREI dupa cum minte borfasul ordinar proteja decenii de catre MAFIA JUDICIARA DE OLT......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz