2020-02-21 15:14

Alexandru Cumpănașu, DEZVĂLUIRE incredibilă: Procurorul a deschis dosar penal după ce a văzut o emisiune TV

 |  17:36
Alexandru Cumpănașu, DEZVĂLUIRE incredibilă: Procurorul a deschis dosar penal după ce a văzut o emisiune TV

Unchiul Alexandrei Măceșanu a venit cu mărturii incredibile. Alexandru Cumpănașu susține că procurorul de la Parchetul Caracal a deschis dosarul ca urmare a vizionării de către procurorul de la Dolj, a unei emisiuni tv.

"Vă pot spune un lucru absolut uluitor. Pentru presă cred că este cel mai minunat compliment, dar pentru Alexandra, pentru victime nu este. Domnul procuror de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal nu ca urmare a sesizărilor de la 112, nu ca urmare a sesizărilor presupuselor sesizări făcute de Poliţia Dobrosloveni, nu ca urmare a sesizărilor Poliţiei Caracal... Oameni buni, ţineţi-vă bine! A deschis dosarul ca urmare a vizionării de către domnul Vasilescu, procurorul de la Dolj, a unei emisiuni tv. Nu este o poveste, este din raportul oficial", a declarat Alexandru Cumpănașu.

Unchiul Alexandrei a mai declarat că a intrat în posesia unui raport oficial din care va face mai multe dezvăluiri în perioada următoare, raport în care a găsit lucruri spectaculoase despre cazul Caracal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine