2019-08-18 21:13

Algeria: Unul din membrii comandoului fusese şofer la complexul energetic

 |  13:21
Algeria: Unul din membrii comandoului fusese şofer la complexul energetic

Unul din membrii comandoului care au atacat la 16 ianuarie complexul de la In Amenas era un fost şofer de la una din companiile care operează acolo, au indicat surse de securitate citate miercuri de AFP. Acesta a fost ucis în asaltul lansat de forţele speciale algeriene.

 

“Unul dintre atacatorii ucişi lucrase ca şofer la una din întreprinderile din interiorul complexului”, a declarat sursa citată pentru AFP, precizând că respectivul a “demisionat acum un an”.

 

Sursa nu a putut preciza compania la care lucrase atacatorul, dar a menţionat că a fost identificat după ce a fost ucis de angajaţi din complex.

 

Potrivit unui bilanţ încă provizoriu anunţat luni de premierul algerian Abdelmalek Sellal, un număr de 37 de ostatici străini şi unul algerian au fost ucişi, 29 de atacatori au fost omorâţi şi trei capturaţi în viaţă de forţele speciale. Sunt în continuare daţi dispăruţi cinci străini şi şapte corpuri neînsufleţite nu fuseseră încă identificate, luni. Majoritatea ostaticilor au fost ucişi cu un glonţ în cap.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639868-03-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray