2019-08-20 04:01

Alina BICA, despre COLDEA: „Nu va păți nimic, e protejat de KOVESI!”. Vezi ce mesaj are pentru fostul șef SRI

 |  20:28
Alina BICA, despre COLDEA: „Nu va păți nimic, e protejat de KOVESI!”. Vezi ce mesaj are pentru fostul șef SRI

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a declarat, miercuri, că Florian Coldea, fost prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, nu va păți nimic, "indiferent ce va face", atâta vreme cât Laura Codruța Kovesi va rămâne la conducerea DNA. Prezentă miercuri la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc ultimul termen al procesului Bica-Horia Simu, fosta șefă a DIICOT a fost întrebată de jurnaliști ce crede despre retragerea lui Coldea din SRI.

"Apropo, i-am citit interviul, foarte profesionist scris. Îl aștept să vorbească. Eu consider că domnul Coldea, având în vedere câte persoane au discutat de domnia lui și ceea ce a făcut în doi ani de zile, ar fi trebuit să existe o verificare mult mai serioasă în ceea ce îl privește. (...) Eu mi-am exprimat de la început punctul de vedere: cu actuala orientare la nivelul DNA și cu doamna Kovesi acolo, niciodată domnul Coldea nu va păți nimic în această țară, indiferent ce va face", a spus Bica, potrivit Agerpres.

Ea a reiterat faptul că dosarele în care a fost trimisă în judecată au plecat de la Florian Coldea și de la Laura Kovesi.

Acuzată de favorizarea infractorului în dosarul lui Horia SIMU

Înalta Curte de Casație și Justiție a repus pe rol dosarul în care Alina Bica și fostul șef al ANAF Șerban Pop au fost trimiși în judecată pentru corupție în legătură cu clasarea unui dosar în care era implicat omul de afaceri Horia Simu.

Motivul reluării procesului a fost propunerea judecătorilor de schimbare a încadrării juridice a faptelor pentru care inculpații au fost trimiși în judecată de DNA.

Astfel, pentru Alina Bica se propune schimbarea încadrării din infracțiunile de luare de mită și participație improprie sub forma determinării cu intenție la săvârșirea fără vinovăție a infracțiunii de abuz în serviciu, în infracțiunea de favorizarea făptuitorului.

În cazul lui Horia Simu judecătorii propun schimbarea încadrării din infracțiunea de dare de mită, în infracțiunea de cumpărare de influență, iar pentru fostul șef al ANAF Șerban Pop - din complicitate la dare la mită, în infracțiunea de trafic de influență.

Alina Bica și fostul șef al ANAF Șerban Pop au fost trimiși în judecată de DNA în acest dosar în septembrie 2015.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-18Parerea ta...

PENALA.
18 Ian 2017

La puscarie mizerie .Cold ea este un mafe patriot r oman care a luptat impotr iva mafiei bolsevice .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray